SPORT 19 noiembrie 2021

Sepsi OSK se deplasează pe terenul ultimei clasate

de Covasna Media | 882 vizualizări

Liga 1 revine cu partidele din cadrul etapei a 16-a, prima a returului sezonului regulat, în care Sepsi OSK va evolua, astăzi, cu începere de la ora 17:30, în deplasare la Academica Clinceni.

Fără victorie în acest sezon, Academica Clinceni se află pe ultima poziție a clasamentului, doar patru remize reușind trupa ilfoveană de la începutul campionatului, în ultima etapă a turului acesta fiind învinsă greu pe propriul teren de Rapid București. Sepsi OSK a încheiat prima parte a sezonului regulat pe locul 12, cu doar două victorii, ambele în fața ultimelor două clasate, Academica Clinceni, respectiv Dinamo București.

În acest moment 11 puncte o despart pe Sepsi OSK de poziția a șasea, cea care duce în Play-Off, fiind la capitolul remize, ca și în alte sezoane, lider detașat al competiției. Opt rezultate de egalitate sunt trecute în linia de clasament a covăsnenilor, care au nevoie de victorii dacă își doresc ca la finalul returului, atunci când se va trage linie, să nu rămână în zona luptei pentru evitarea retrogradării.

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/ Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.