SPORT 30 aprilie 2021

Sepsi OSK se deplasează la Botoșani

de Covasna Media | 1087 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

În cadrul etapei a 5-a din cadrul fazei de Play-Off a Ligii 1, Sepsi OSK va evolua în deplasare pe terenul echipei FC Botoșani, o partidă care este programată pentru sâmbătă, 1 mai, cu începere de la ora 17:30.

După ce duminica trecută a învins în deplasare pe FCSB, iar miercuri, la Sfântu Gheorghe, pe Academica Clinceni, pentru Sepsi OSK ritmul susținut al partidelor continuă, cu o nouă deplasare, de această dată la FC Botoșani. Echipa noastră are un moral foarte bun, două victorii consecutive, și cu siguranță elevii lui Leo Grozavu nu doresc să se oprească aici, pentru că o eventuală înfrângere a Universității Craiova i-ar apropia pe alb-roșii la doar un singur punct de locul trei.

În cele patru partide din Play-Off, FC Botoșani a înregistrat două înfrângeri, cu FCSB și CFR Cluj, o remiză cu Universitatea Craiova, respectiv un succes cu Academica Clinceni. Chiar dacă în sezonul regulat botoșănenii au învins pe teren propriu pe CFR Cluj, nu sunt chiar o echipă invincibilă acasă. În aceeași fază a competiției, ei au cedat în fața echipelor Chindia Târgoviște, UTA sau FC Argeș, care acum se află în Play-Out.

Amintind de meciurile pierdute pe propriul teren de FC Botoșani, acolo, în sezonul regulat s-a impus și Sepsi OSK, cu rezultatul de 2-1, goluri Vașvari (penalty) și Tamás, după ce în tur, la Sfântu Gheorghe, s-a consemnat un rezultat de egalitate 2-2. Acel succes a fost primul, din istoria întâlnirilor directe, pentru covăsneni. În celelalte partide disputate între cele două echipe s-au consemnat patru remize și cinci succese ale celor de la FC Botoșani.

Marius Raczek

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.