SPORT 28 octombrie 2021

Sepsi OSK se califică în sferturile de finală ale Cupei României

de Covasna Media | 541 vizualizări

Chiar dacă evoluțiile din campionat, în ultima vreme, au fost dezamăgitoare, Sepsi OSK s-a impus la Drobeta Turnu Severin, în optimile Cupei României, rezultat 1-0, în fața celor de la FCU Craiova 1948, și astfel a obținut calificarea în faza sferturilor de finală.

Partida a început cu ocazia lui Bălan, la care însă, Niczuly a intervenit. Au urmat două situații mai mai bune ale echipei noastre prin Mitrea, care a reluat cu capul din 5 metri dar în brațele lui Popa și șutul lui Ștefănescu care nu a nimerit spațiul porții adverse. Avea să vină, totuși, golul, unicul din această partidă. Achahbar a șutat puternic de la distanță iar Gajic a deviat nefericit în propria poartă.

În partea secundă, chiar dacă craiovenii au căutat egalarea, principalele ocazii le-a avut tot Sepsi OSK prin Askovski și Bărbuț, în timp ce Niczuly a intervenit la execuția lui Marquet. Pe final Niczuly a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, în ultimele secunde poarta fiind apărată de Aganovic, în acel moment toate schimbările fiind deja efectuate.

Dincolo de această calificare, Sepsi OSK reușește o victorie de moral, mai ales că duminică, în Liga 1, alb-roșii vor primi la Sfântu Gheorghe vizita echipei Dinamo București în cadrul etapei a 14-a.

Cupa României – Optimi de finală

Stadion: Municipal (Drobeta Turnu Severin)

FCU Craiova 1948 – Sepsi OSK 0-1 (0-1)

Arbitru: Barbu Marian, Asistenți: Orbuleț Mircea, Gheorghe Bogdan

A marcat: Gajic (37’ - autogol)

Cartonașe galbene: Kovacic (14’, 90’+4) - Niczuly (87’,90’+3)

Cartonașe roșii: Sidibe (90’+3),Kovacic (90’+4) - Niczuly (90’+3)

FCU Craiova: R. Popa – R. Negru, Kovacic, Gajic, Huyghebaert (Bușu 73’) – Baeten (Vieira 55’), Asamoah, Van Durmen (Raicea 55’) – Sidibe, Cl. Bălan (Ondaan 73’), Marquet. Antrenor: Flavius Stoican

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu (Ispas 79’) – Eder, Păun, Achahbar (Aganovic 77’) – Askovski (Bărbuț 67’), Ștefănescu (Golofca 89’), Luckassen (Chunchukov 79’). Antrenor: Cristiano Bergodi

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.