SPORT 10 august 2017

Sepsi OSK rămâne fără punct câștigat în deplasare

de Covasna Media | 783 vizualizări

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a susținut, aseară, partida din etapa intermediară, a cincea, din Liga I la fotbal, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș.

Formația noastră a acuzat timorarea față de valoarea și experiența adversarilor, permițând astfel găzarilor să obțină prima lor victorie în actuala campanie. Meciul a început echilibrat, dar elevii antrenorului Valentin Suciu au fost depășiți în două rânduri, înainte de pauză. Curtean a deschis scorul pentru sibieni, în minutul 30, pentru ca Manole să îl majoreze în minutul 45+1.

Eforturile alor noștri în mitanul secund s-au fructificat doar cu golul de onoare, reuşit de veteranul atacant Hadnagy, în cel de-al doilea minut suplimentar. Atacantul nostru a reluat cu capul, din vecinătatea porții, centrarea venită de la Huiban.  

Din păcate, Sepsi OSK rămâne fără punct câștigat în deplasare. Amărăciunea sporește, dacă ne gândim că Gaz Metan nu a avut un debut strălucit de campionat, iar acest meci era capital pentru amfitrioni. Presiunea care apăsa asupra lor putea fi fructificată de covăsneni, cu un pic de atenție. Meciul cu Gaz Metan Mediaș este, cum se spune în limbaj metaforic, „unul de 6 puncte”, deoarece s-au întâlnit două echipe cu același obiectiv: salvarea de la retrogradare.

Antrenorul Valentin Suciu a aliniat următoarea formulă de echipă: Niczuly - Răduţoiu, Ursu, Oroş, Grecu - Ghinga, Thiaw - Papšys, Herea, Patrick Petre - Hadnagy. Au mai jucat: Iovu, Veress şi Huiban 

Sepsi OSK este, momentan, pe locul 8, cu 6 puncte, în timp ce Gaz Metan Mediaş a urcat pe 12, cu o zestre cifrată la 4 puncte.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.