SPORT 21 iunie 2020

Sepsi OSK, la prima victorie din Play-Out

de Observatorul de Covasna | 875 vizualizări

În etapa a 5-a din Play-Out-ul Ligii 1, Sepsi OSK s-a impus pe terenul celor de la Dinamo București cu scorul de 3-1, chiar dacă echipa noastră a evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 38, când Tincu a văzut cartonașul roșu.

Sepsi OSK a intrat foarte bine în joc și la prima fază a meciului, după o centrare de pe partea stângă, Ștefănescu a trimis în bara transversală și atent Safranko a reluat balonul ricoșat în plasa porții dinamoviste. Era doar minutul 1. A urmat o ocazie  a lui Carnat, dar a scos de sub bară Piscitelli. În replică Niczuly a blocat șutul lui Sorescu.

Au urmat alte ocazii ale echipei noastre, Vașvari și Carnat fiind în prim-plan, însă mai aproape de a marca au fost gazdele. În minutul 38 Niczuly a greșit în propriul careu, Tincu a fost nevoit sa-l oprească neregulamentar pe Fabbrini și astfel centralul a dictat penalty, dar și un cartonaș roșu fundașului de la Sepsi OSK. Niczuly s-a revanșat și a parat lovitura de la 11 metri executată de Perovic.

În superioritate numerică, încă din prima parte a jocului, Dinamo a preluat inițiativa în repriza secundă și chiar dacă L. Fülöp a avut o primă ocazie, Niczuly s-a remarcat la două ocazii foarte mari ale lui Sorescu, apoi Lazăr din careu, de la 10 metri, a șutat peste poartă.

Același Niczuly respinge în minutul 64 reluarea lui D. Popa, pentru ca ceva mai târziu să vină ocazia lui Ștefănescu, șutul acestuia fiind respins în corner de Piscitelli. Cu zece minute înainte de final, Ștefănescu a scos un penalty și Vașvari a marcat de la punctul cu var. Lovitura de grație a dat-o Fl. Ștefan după o acțiune personală încheiată cu un șut superb la colțul lung.

Dinamo a marcat în minutele de prelungire, prea târziu pentru a mai putea schimba ceva, victoria echipei Sepsi OSK fiind extrem de importantă în economia clasamentului zonei de Play-Out.

Play-Out, Etapa a 5-a

Dinamo București-Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-3 (0-1)

Au marcat:  Moldoveanu (90’+3), respectiv Safranko (1’), Vașvari (80’), Fl. Ștefan (86’)

Dinamo: Piscitelli – Kostrna (Kilyen 46’), Puljic, R. Grigore, Sin - Mrzljak, I. Filip (Montini 46’) – Mihaiu (V. Lazăr 31’), Fabbrini, Sorescu (Moldoveanu 82’) – Perovic (D.Popa 64’)

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov (Csiszér 54’), Bouhenna, Tincu, Fl. Ştefan - Vaşvari, L. Kovács (Velev 54’) – Carnat (Celea 42’), I. Fülöp (Karanovic 68’), Ştefănescu – Safranko (L.Fülop 46’)

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.