SPORT 16 iunie 2020

Sepsi OSK, învinsă pe propriul teren de FC Voluntari

de Covasna Media | 1254 vizualizări

După trei remize consecutive obținute în faza de Pay-Out, Sepsi OSK a trebuit să se recunoască învinsă în partida disputată marți pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, FC Voluntari trecând de echipa noastră cu rezultatul de 2-1.

Sepsi OSK a început perfect partida și încă din primele secunde a deschis scorul, profitând de o dublă greșeală a portarului oaspeților, Cojocaru. În primă fază acesta a degajat slab un balon pe care l-a interceptat Fülöp István, apoi nu a reușit să prindă șutul trimis de jucătorul nostru și astfel, ajuns în situație de finalizare, Carnat a înscris.

În minutul 6, balonul trimis de Fülöp István a fost respins de Cojocaru după ce depășise linia porții, centralul partidei însă a lăsat jocul să continue, spre stupefacția echipei noastre care ridicase brațele în semn de bucurie pentru un nou gol marcat. Scorul a rămas 1-0, iar Cojocaru a respins șutul puternic a lui Dimitrov. În replică, până la pauză, Vașvari a împiedicat o bună ocazie a oaspeților.

Partida s-a reluat cu Sepsi OSK în avantaj, însă aspectul jocului s-a schimbat radical și în minutul 68, Belu-Iordache a restabilit egalitatea, după ce Niczuly se remarcase în două rânduri la ocaziile avute de Căpățînă. Mai mult chiar, trupa lui Mihai Teja a răsturnat situația, Căpățînă reușind în cele din urmă sa-l învingă pe portarul nostru cu un șut la colțul lung, cele două reușite ale vizitatorilor venind la o distanță de doar două minute.

Astfel s-a scris istoria acestei partide, deși Sepsi prin Fülop I. a avut șansa de a egala, dar reluarea cu capul a acestuia a lovit bara porţii lui Cojocaru.

Play-Out, Etapa a IV-a

Sepsi OSK-FC Voluntari 1-2(1-0)

Au marcat: Carnat(1’) respectiv Belu-Iordache(68’), Căpățînă(70’)

Sepsi OSK: Niczuly-Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Ștefan-Vașvari, Fülöp I.-Ștefănescu(69’ Csiszér), Achahbar(54‘ Deaconu),Carnat(82’ Diaz)-Safranko(81’ Fülöp L.)

FC Voluntari: Cojocaru-Belu-Iordache, Pașcanu, Achim(59’ Balaur), Kocic-Căpățînă(80 Borțoneanu), Pablo, Gheorghe(89’ Armaș)-Sanoh(46’ Tudorie), Simonovski(81’ Țîră), Mățan

Au arbitrat: H.Mladenovici-V.Urzică,A.Popescu

Marius Raczek

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.