SPORT 17 ianuarie 2021

Sepsi OSK, învinsă pe propriul teren de CFR Cluj

de Covasna Media | 781 vizualizări

În etapa a 17-a din Liga 1, Sepsi OSK a primit vizita campioanei en-titre, CFR Cluj, care s-a impus cu scorul de 0-1 , singura reușită a partidei consemnându-se în repriza secundă.

Sepsi OSK a intrat foarte bine în joc, practic prima repriză a fost dominată de echipa noastră, care a și avut singurele șanse de a marca. Încă din minutul 6 Ștefănescu a amenințat poarta clujenilor, dar Ciubotariu s-a opus deschiderii scorului. Până la pauză Fülöp L. și Gál au mai avut ocazii de gol, dar la cabine s-a intrat cu un rezultat alb.

Repriza secundă a început cum nu se putea mai rău pentru Sepsi OSK. Încă din minutul 49 Bouhenna a văzut cel de-al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. În aceste condiții, imaginea jocului s-a schimbat, dar chiar și în superioritate numerică CFR Cluj nu a reușit să impună ritmul. Mai mult chiar, în minutul 61 Fl. Ștefan a suferit o accidentare gravă după o ciocnire cu Niczuly.

Intrat în joc în partea secundă Luis Aurelio a dat primul semnal amenințător pentru Sepsi OSK, dar Niczuly a scos lovitura de cap a acestuia. În minutul 72, însă, portarul nostru nu a mai putut interveni: balonul a circulat pe traseul Luis Aurelio-Costache-Debeljuh, ultimul fiind autorul singurei reușite a partidei.

Pe final, Bajrovic a avut șansa egalării, dar Sandomierski a blocat și astfel Sepsi OSK a pierdut trei puncte importante în lupta de a rămâne în zona de Play-Off a clasamentului. Până la disputarea celorlalte partide ale etapei, Sepsi OSK își păstrează poziția a patra în ierarhia Ligii 1.

Liga 1, Etapa a 17-a

Sepsi OSK – CFR Cluj 0-1 (0-0)

Arbitru: Haţegan Ovidiu (Arad) / Asistenți: Şovre Octavian (Satu Mare) și Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti)

A marcat: Debeljuh (72’)

Cartonașe galbene: Fulop L. (1’), Aganovic (25’),Bouhenna (45’+1) – Pereira (16’), Djokovic (25’)

Cartonaș roșu: Bouhenna (49’)

Sepsi: Niczuly – Deligiannidis, Bouhenna, Mitrea, Ștefan (Nouvier 64’) – Gál (Tincu 53’), Vașvari, Gonzales, Stefanescu – Fülöp L. (Bajrovic 64’), Dragomir (Aganovic 7’). Antrenor: Leo Grozavu

CFR Cluj: Bălgrădean (Sandomierski 46’) – Manea, Ciubotariu, Burcă, Camora – Deac (Itu 85), Hoban (Luis Aurelio 56’), Djokovic – Costache (Carnat 75’), Debeljuh, Pereira (Chipciu 46’). Antrenor: Edward Iordănescu

Marius Raczek

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.