SPORT 25 aprilie 2021

Sepsi OSK învinge liderul!

de Covasna Media | 825 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

În etapa a 3-a din Play-Off, Sepsi OSK a învins, la Giurgiu, liderul FCSB cu rezultatul de 2-1, o victorie frumoasă a echipei noastre, prima din această parte secundă a campionatului.

Deși partida a început într-un ritm bun fazele de poartă au lipsit, Sepsi OSK arătând ca o echipă decisă să-și joace șansa. Până în minutul 28, însă, când după o centrare a lui Ninaj, Petrila a reluat cu capul și alb-roșii deschideau scorul. FCSB a încercat să revină, dar elevii lui Leo Grozavu s-au apărat bine, practic de-a lungul primei reprize roș-albaștrii nu au avut situații de a marca. Mai mult Safranko putea majora scorul, dar pentru pauză la cabine s-a intrat cu Sepsi OSK în avantaj de 1-0.

Repriza secundă începe cu o ocazie a lui Vînă, dar Niczuly a respins. În replică Bouhenna cu capul creează emoții portarului bucureștenilor Vlad, care a reușit să evite golul. Chiar dacă jocul gazdelor nu a strălucit în minutul 68 Oct. Popescu a restabilit egalitatea, după un contraatac rapid cu balonul care a circulat pe traseul Vână-Moruțan.

Sepsi OSK nu a renunțat și Mitrea i-a readus pe alb-roșii în avantaj cu zece minute înainte final, cu o execuție interesantă în urma unei lovituri de colt, surprizându-l pe portarul celor de la FCSB. Această reușită a stabilit și scorul final, 1-2, un succes în premieră pentru Sepsi OSK pe terenul celor de la FCSB.

Tot în această etapă CFR Cluj a pierdut pe propriul teren, 1-2 cu Universitatea Craiova, iar FC Botoșani a învins pe Academica Clinceni cu 2-1.

Liga 1, Etapa a 3-a, Play-Off

FCSB - Sepsi OSK 1-2 (0-1)

Arbitru: Sebastian Colțescu, Asistenți: Octavian Șovre, Daniel Miruți

Au marcat: Oct. Popescu (68’) - Petrila (28’), B. Mitrea (81’)

Cartonașe galbene: O. Popescu (45’+3) - Dimitrov (11’), Păun (83’)

FCSB: Vlad - Creţu, Haruţ (Cristea 46’), Miron, Panţîru (Radunovic 33’) - Ov. Popescu (Perianu 70’), Şut, Oaidă (Vînă 46’) - Moruţan, Fl. Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Mitrea – Petrila (Nouvier 70’), I. Păun, Vaşvari (Kovács 87’), Ninaj (Eder Gonzalez 70’), F. Ştefan - Safranko, Golofca (Aganovic 82’). Antrenor: Leo Grozavu

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.