SPORT 2 august 2019

Sepsi OSK întâlnește Viitorul Constanța

de Covasna Media | 684 vizualizări

În etapa a patra a Ligii I la fotbal, Sepsi OSK Sf. Gheorghe va întâlni, duminică seară, de la ora 21.00, pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe, pe Viitorul Constanța, echipă care vine uzată de dubla din Europa League, contra belgienilor de la Gent.

Partida se poate viziona pe Look Sport, Digi Sport și Telekom Sport, iar pe unde hertziene poate fi ascultată secvențial la Radio România Actualități. 

Două victorii excepționale contra Viitorului

Sepsi OSK Sf. Gheorghe are amintiri frumoase din disputele directe contra celor de la Viitorul Constanța. Covăsnenii au obținut două victorii surprinzătoare, ținând cont de raportul de forțe de la momentul disputării celor două meciuri directe. 

Se întâmpla la al doilea meci pe teren propriu al echipei Sepsi OSK Sf. Gheorghe, în Liga I. Pe Stadionul Tineretului din Brașov, alb-roșii învingeau Viitorul Constanța, în campionatul trecut, cu 1-0. Unicul gol era opera lui Hadnagy Attila, căpitanul echipei, care a înscris în prelungiri. Sepsi OSK lega atunci două victorii acasă, după ce în prealabil învinsesem Juventus București, actuala Daco-Getica, scor 2-1. La acea oră, Viitorul Constanța era campioană en-titre...

 Apoi, în toamna anului trecut, Sepsi OSK a propus iubitorilor de fotbal din țara noastră o surpriză de proporții, învingând cu 3-2 chiar în fieff-ul celor de la Viitorul Constanța. Jovanovic, Tandia și Mensah semnau golurile acelui succes răsunător.

Viitorul Constanța câștigătoarea Cupei și a Supercupei României

Viitorul Constanța continuă proiectul de anduranță, îmbinând criteriile de performanță sportivă și cele legate de economia de piață. Viitorul Constanța, principalul furnizor de jucători către echipa națională de tineret a României, calificată la Jocurile Olimpice din 2020, a cucerit recent alte două trofee. Viitorul a câștigat Cupa României, trecând de Astra Giurgiu în finală, după prelungiri, cu scorul de 2-1. În primul meci al actualului sezon, Viitorul și-a trecut în palmares Supercupa României, după 1-0 contra celor de la CFR Cluj,.

Ambele finale adjudecate de Viitorul Constanța au avut loc pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești. Viitorul Constanța are în vitrina cu trofee și un titlu de campioană națională.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.