SPORT 29 ianuarie 2021

Sepsi OSK o întâlnește pe FC Voluntari în etapa a 20-a din Liga 1

de Covasna Media | 1141 vizualizări

Liga 1 își derulează etapele într-un ritm alert, astfel că sâmbătă, 30 ianuarie, cu începere de la ora 14:15, Sepsi OSK va primi pe Stadionul Municipal vizita echipei FC Voluntari.

Deși abia ieri s-au încheiat partidele din etapa a 19-a, începând de vineri va debuta runda cu numărul 20, odată cu disputa CSU Craiova - FC Argeș. Pentru echipa noastră ultimele două partide au avut deznodământ fericit, o victorie și un rezultat de egalitate, cele patru puncte acumulate menținând trupa lui Leo Grozavu pe poziția a patra în clasamentul Ligii 1. În acest moment, Sepsi OSK are un avantaj de opt puncte față de FC Botoșani, aflată pe locul șapte, zona din afara posibilității de a disputa Play-Off-ul.

Etapa trecută, Sepsi OSK a făcut, din nou, un joc bun și în ciuda absențelor a demonstrat că este o echipă cu un moral excelent, reușind să revină de trei ori pe tabela de marcaj în fața Viitorul Constanța. Deși constănțenii au condus atât la pauză, cât mai ales pe final de partidă, golul lui Safranko din primul minut de prelungire ne-a arătat că echipa noastră își dorește o nouă prezență în Play-Off, așa cum s-a mai întâmplat în sezonul 2018-2019.

Sâmbătă, deși vom întâlni o echipă aflată pe poziția a 14-a, nu va fi un joc deloc ușor. Până în prezent Sepsi OSK și FC Voluntari s-au întâlnit de 11 ori, însă, niciodată echipa noastră nu a reușit să învingă pe propriul teren echipa ilfoveană.  Cele două victorii din palmares au fost obținute de fiecare dată în deplasare, cu același rezultat 2-1. Ultimul asemenea succes s-a consemnat chiar în tur, când prin reușitele lui Purece și Fülöp L. toate cele trei puncte puse în joc au plecat la Sfântu Gheorghe.

Înaintea etapei de sâmbătă, Sepsi OSK și-a întărit lotul. Astfel slovacul Ninaj Branislav va purta pentru următorii doi ani și jumătate tricoul alb-roșu. Ninaj Branislav care are 26 de ani, este de meserie fundaș central și în ultimii ani a activat la cluburi precum MSK Zilina, KSC Lokeren și Fortuna Sittard, iar în echipa națională a Slovaciei a adunat trei selecții.

Marius Raczek 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.