SPORT 21 decembrie 2018

(Update) Sepsi OSK încheie anul cu o victorie categorică

de Observatorul de Covasna | 1452 vizualizări

Vacanța a venit pe ritm de performanță la Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Echipa covăsneană s-a impus cu un sec 3-0 în fața celor de la Concordia Chiajna, în etapa a 21-a a Ligii I la fotbal. ​

Scorul a fost deschis de atacantul macedonean Marko Simonovski, care pare că și-a găsit cadența. Acesta a șutat din interiorul careului la o pasă a lui Nouvier, în minutul 35. 

În prelungirile primei reprize, Florin Ștefan a apărut pe partea dreaptă și a șutat violent, imparabil, pentru 2-0. Poziția lui Ștefan a fost absolut surprinzătoare, în condițiile în care el a jucat mijlocaș stânga.

În partea secundă, echipa noastră și-a conservat inteligent avantajul, ba chiar l-a și mărit în minutul 57. Ștefan a pătruns pe stânga, a centrat, dar după aceea a fost faultat, iar Nouvier a transformat lovitura de pedeapsă.

Sepsi OSK a jucat fără Tandia, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. 

Alb-roșii au terminat un sezon aproape perfect, pe locul al cincilea, cu 33 de puncte. Anul trecut s-a intrat în play-off cu 39 de puncte. În miniretur, care va începe pe 2 februarie, mai sunt programate cinci etape.

SEPSI: Niczuly - Moura, Viera, Jovanovic, Sato - Velev, Rus - Nouvier, Vasvari, Ștefan - Simonovski. Antrenor: Eugen Neagoe.

CONCORDIA: Caparco - Matei, Marc, Albu, Bărboianu - Stănică - Grădinaru, Deaconu, Cristescu, Ivanovici - Batin. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.