SPORT 30 ianuarie 2021

Sepsi OSK, doar remiză în partida cu FC Voluntari

de Covasna Media | 1262 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

În etapa a 20-a din Liga 1, Sepsi OSK a remizat pe propriul teren, în partida cu FC Voluntari, scor 2-2, după ce echipa noastră avusese un avantaj de 2-0 la pauză.

Sepsi OSK a marcat repede. B.Mitrea a executat superb în minutul 5 o lovitură liberă, însă, după deschiderea scorului am asistat la un meci echilibrat. Sepsi OSK a cedat inițiativa oaspeților, dar aceștia nu au reușit să amenințe poarta lui Fejér.

Pe fodul unui joc mai puțin spectaculos avea să vină, totuși, o nouă reușită pentru echipa noastră. În mintul 32 Eder Gonzales  a centrat din lovitură liberă și Fofana a înscris cu capul. Până la puză Kovacs L. a mai avut o ocazie bună, dar la cabine s-a intrat cu rezultatul Sepsi OSK-FC Voluntari 2-0.

După reluare, oaspeții au intrat mult mai bine în joc și prima ocazie aparține celor de la FC Voluntari, astfel că centrarea lui Stoica a lovit bara iar Iavnov a trimis apoi peste poartă. A urmat, însă, lovitura liberă din minutul 58, când Ivanov a executat perfect și scorul devenea 2-1. Mai mult chiar, peste zece minute FC Voluntari a egalat, Stoica fiind autorul golului din centrarea lui Ricardinho.

Tradiția se păstreză în continuare, Sepsi OSK rămâne fără victorie pe propriul teren în disputele cu FC Voluntari. Următoarea partidă a echipei noastre va avea loc pe 2 februarie, în deplasare, la FC Argeș.

Liga 1, Etapa 20

Sepsi OSK - FC Voluntari 2-2 (2-0)

Arbitru: Călin Iulian (Ştefăneşti) / Asistenți: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ) și Mitruţi Daniel (Craiova)

Au marcat: B. Mitrea (5’), Fofana (32’), respectiv Ivanov (58’), Stoica (68’)

Cartonase galbene: Fofana (57’), B. Mitrea (90’+2) - Balaur (43’), Borțoneanu (79’)

Sepsi: Fejér – Dimitrov (Dumitrescu 70’), Bouhenna, B. Mitrea, Csiszér – Fofana, Tincu, Kovács L. (Bajrovic 71’) – Eder Gonzales, Safranko, Tamás.

Antrenor: Leo Grozavu

FC Voluntari: Rodriguez – Ricardinho, Balaur, Armaș, A.Vlad (Achim 46’) – Tavares, Droppa (Stoica 46’), Ivanov (Anderson 88’) – C. Costin, Angelov, I. Gheorghe (Borțoneanu 46’).

Antrenor: Bogdan Andone

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.