SPORT 3 octombrie 2021

Sepsi OSK, a șasea remiză consecutivă

de Covasna Media | 776 vizualizări
Sursa foto - Facebook, @osksepsi
Sursa foto - Facebook, @osksepsi

După 11 etape disputate în Liga 1, Sepsi OSK rămâne cu o singură victorie, nici în partida cu Rapid alb-roșii nu au reușit victoria, partida terminându-se la egalitate, rezultat 2-2.

 

Partida a început cu Rapid deschizând scorul încă din minutul 3. Niczuly a respins în față un șut a lui Sefer și Goge a reluat în poartă. Repica covăsnenilor a venit repede, cu Ninaj irosind două bune șanse de a egala, însă, cei care au marcat au fost tot bucureștenii prin Alami care a primit o pasă cu călcâiul de la Bălan. Cu 0-2 pe tabelă, încă din minutul 10, Sepsi OSK s-a văzut nevoită să alerge după egalare. Pănă la pauză alb-roșii au și reușit acest lucru grație dublei lui Luckassen. Prima reușită a fost din penalty, a doua cu un șut necruțător, care nu i-a lăsat nicio șansă lui Moldovan.

În partea secundă cele mai mari ocazii au aparținut Rapidului, dar Niczuly a salvat poarta în două rânduri la șuturile lui Junior Morais și Carnat. Deși oaspeții au rămas în zece jucători, după eliminarea lui Alami, care a văzut cartonașul roșu, Sepsi OSK nu a știut să profite de avantajul numeric și astfel s-a conturat a șasea remiză consecutivă în acest sezon.

Până la disputarea tuturor partidelor din această rundă, Sepsi OSK rămâne pe poziția a 12-a cu un total de 10 puncte.

Liga 1, Etapa a 11-a

Sepsi OSK - Rapid București 2-2 (2-2)

Arbitru: Sebastian Colțescu. Asistenți: Sebastian Gheorghe, Daniel Mitruți

Au marcat: Luckassen (28’-penalty, 43’) – Goge (3’), Alami (10’)

Cartonașe galbene: Ninaj (54’) – Alami (52’, 61’), Grigore (82’), Albu (90’+3), Dandea (90’+3)

Cartonaș roșu: Alami (61’)

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Sousa, Ispas – Gonzalez (Golofca 60’), Bojic (Achahbar 75’), Păun (Fofana 46’), Aganovic – Luckassen, Csuncsukov (Askovski 60’). Antrenor: Ilyés Róbert 

Rapid: Moldovan – Goge (Nastos 60’), Săpunaru, Grigore, Morais – Crepulja (Dandea 89’), Albu, Sefer (Ilie 78’) – Carnat (Hlistei 78’), Bălan (Stahl 89’), Alami. Antrenor: Mihai Iosif

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.