SPORT 19 august 2018

Sepsi OSK a pierdut pe Arena Națională

de Covasna Media | 832 vizualizări

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe a întâlnit, în cadrul etapei a cincea din Liga I la fotbal, în deplasare, pe FCSB, jocul fiind programat pe Arena Națională.

Echipa noastră a început bine jocul, însă ratarea uriașă a lui Tandia, din minutul 3, ne rămâne încă în memorie. La o combinație pe stânga cu Daisuke Sato, Tandia a șutat din interiorul careului, la rădăcina barei, portarul gazdelor fiind bătut la acea fază. Apoi Jovanovski a greșit, pasând înapoi exact la Man, dar nici acesta nu a fructificat. În minutul 34, Mensah a avut o dublă ocazie, însă șuturile sale consecutive nu l-au putut învinge pe Bălgrădean.

După o primă repriză echilibrată, în care totuși bucureștenii au abordat jocul cu o garnitură secundă, FCSB a introdus două piese ofensive de calitate în teren, pe Gnohere și pe Florinel Coman. Jocul s-a mutat spre poarta noastră, elevii lui Eugen Neagoe nemaiputând ține ritmul primului mitan.

Au început să apară greșelile, iar Niczuly a fost tot mai puțin protejat de către coechipierii din câmp.

Pe acest fond, după mijlocul reprizei, FCSB a dominat autoritar evenimentele. În minutul 81, roș-albaștrii au deschis scorul la un penalty controversat, pe care l-a transformat francezul Gnohere, omul decisiv de la returul cu Hajduk Split, din Europa League. Apoi, în minutul 84, tot din fază fixă, FCSB a marcat un gol superb, direct din lovitură liberă, prin celălalt jucător introdus după pauză, Coman.

Sepsi OSK a pierdut cu 2-0, nereușind să fructifice oboseala acumulată de adversari în cupele europene, precum și faptul că FCSB era mai mult cu gândul la dubla cu austriecii de la Rapid Viena din play-off-ul Europa League.

S-a repetat astfel istoria întâlnirii din primăvară când, pe zăpadă, tot pe Arena Națională, FCSB învingea fără să convingă, cu scorul de 2-0.

FCSB este lider după acest succes, cu 10 puncte acumulate.

Cristian Frisk

Foto: facebook/osksepsi

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.