SPORT 3 noiembrie 2018

(Update) Sepsi OSK a pierdut acasă cu Hermannstadt

de Covasna Media | 775 vizualizări

Sepsi OSK a pierdut meciul disputat acasă cu Hermannstadt din etapa a XIV-a, cu 1-3 (1-0) și ocupă, după această înfrîngere, locul 7, cu 19 puncte, fiind urmată de Dunărea Călărași cu 16 puncte, dar un meci mai puțin disputat. 

Pe lângă faptul că i-am oferit adversarilor trei goluri cadou, în repriza a doua ne-am făcut de-a "cascadorii râsului" - a opinat la sfârşitul meciului cu Hermannstadt, scor 1-3,  antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK, Eugen Neagoe.

Totuşi, suporterii, că, de, sunt altfel decât în alte locuri, i-au scandat numele la sfârşitul meciului şi lui Neagoe, şi lui Roland Niczuly, care a comis probabil cea mai mare gafă din cariera lui.

FC Hermannstadt a învins-o pe ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-1 (0-1), sâmbătă, în deplasare, într-o partidă din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal, prima a returului sezonului regulat.

Gazdele au deschis scorul prin Ibrahima Tandia (42), dar oaspeţii au întors scorul în repriza secundă, prin golurile marcate de Lucian Dumitriu (46), după doar nouă secunde de joc, Juvhel Tsoumou (57), în urma unei gafe de proporţii a portarului Roland Niczuly, şi Răzvan Dîlbea (70 - penalty), după o nouă eroare a apărării gazdă.

Sepsi este la al doilea eşec consecutiv şi are trei înfrângeri în ultimele patru meciuri, toate suferite acasă. Sibienii, care au învins cu 1-0 în prima etapă, au două victorii consecutive.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - AFC Hermannstadt 1-3 (1-0), Stadion Municipal - Sfântu Gheorghe

Au marcat: Ibrahima Tandia (42), respectiv Lucian Dumitriu (46), Juvhel Tsoumou (57), Răzvan Dîlbea (70 - penalty).

Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Andrei Constantinescu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Mihai Amorăriţei (Câmpina)

Observatori: Dan Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Octavian Goga (Braşov) - LPF

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.