SPORT 9 februarie 2020

(Update) Sepsi OSK a învins Poli Iaşi, scor 1-0, după un gol marcat în minutul 85

de Covasna Media | 3318 vizualizări

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Safranko, în minutul 85.

Sepsi are 4 puncte în cele două meciuri pe care le-a disputat în acest an, în timp ce Poli Iaşi a suferit două înfrângeri consecutive. Sepsi a acumulat 32 de puncte şi este pe poziţia a 8-a a clasamentului. Poli Iaşi, cu 22 puncte, este pe locul 12.

Sepsi: Niczuly – Csiszer, Bouhenna, Tincu, Fl. Ştefan – I. Fulop (Deaconu ’46), Vaşvari, Achahbar (L. Fulop ’70) – Gal Andrezly (Carnat ’80), Safranko, Ştefănescu. Antrenor: Leo Grozavu

Poli Iaşi: Târnovanu – Grădinaru, Frăsinescu, Klimavicius, Radu – De Iriondo, Breeveld – Horşia (Onea ’82), Omoh, Chacana – Cristea (Luckassen ’55). Antrenor: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: Fulop ’10. Fl. Ştefan ‘90+2  / Breeveld ‘6, Klimavicius ’12, Chaccana ’23, Radu ‘68

Arbitri: Ionuţ Coza – Vladimir Urzică, Bogdan Gheorghe – Horia Gabriel Mladinovici

Observatori: Ioan Onicaş, Paul Mincu.

În etapele 25 și 26, Sepsi OSK mai are de disputat meciuri cu FC Botoșani (acasă) și Astra Giurgiu (deplasare). Pe locul șase, care aduce calificarea în play off, este acum Gaz Metan, cu 37 de puncte, dar FC Botoșani (loc 7 si 36 de puncte), are un meci mai puțin disputat (joacă mâine acasă cu Hermannstadt).

 

 

News.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.