SPORT 22 noiembrie 2021

Sepsi OSK 2 a învins liderul FC Odorheiu Secuiesc

de Covasna Media | 901 vizualizări

În etapa a 13-a din Liga 3, Seria 5, Sepsi OSK 2 s-a impus în derby-ul cu lidera clasamentului, FC Odorheiu Secuiesc, iar KSE Târgu Secuiesc a remizat cu FC Pucioasa după o partidă dramatică.

Chiar dacă a avut-o în față pe prima clasată în Seria 5 a Ligii 3, Sepsi OSK 2 a reușit un joc tactic bun și s-a impus cu rezultatul de 1-0, egalându-și astfel adversara de vineri, FC Odorheiu Secuiesc la puncte. FC Odorheiu Secuiesc rămâne, chiar și cu această înfrângere pe primul loc grație golaverajului. Singurul gol al derby-ului a fost reușit de Fülöp István din penalty, în prima repriză, în minutul 30, antrenorul Alexandru Andrasi utilizând formula: Gedő – Csiszer, Sütő, David, Veres (Ghinea 90’+4), Fülöp (Grigore 65’), Berde, Pál (Nistor 88’), Toma (Incze 88’), Becze, Kocsis (D. Rența 65’).

Nici KSE Târgu Secuiesc nu a avut o partidă ușoară, pe propriul teren cu FC Pucioasa, ocupanta locului trei în această serie. Oaspeții au deschis scorul în minutul 43 și au condus la pauză cu 1-0. Tanko Zsolt a egalat din penalty, în minutul 73, dar FC Pucioasa a trecut din nou în avantaj două minute mai târziu. Același Tanko Zsolt a stabilit scorul final, 2-2, în minutul 80, când a transformat o nouă lovitură de pedeapsă.

Sepsi OSK 2 se află pe poziția secundă a Seriei 5 cu 28 de puncte, iar KSE Târgu Secuiesc și-a păstrat locul cinci cu cele 18 puncte acumulate după 13 etape disputate.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.