SPORT 8 noiembrie 2019

Sepsi OSK- Gaz Metan Mediaș se joacă duminică

de Covasna Media | 1064 vizualizări

Duminică, 11 noiembrie, exact când în România sunt programate alegerile prezidențiale, primul tur de scrutin, Sepsi OSK Sf. Gheorghe va susține o partidă foarte importantă în Liga I la fotbal, contra celor de la Gaz Metan Mediaș. Partida va începe la ora 16.00, la Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe.

Sepsi OSK dorește obținerea tuturor punctelor puse în joc, iar pentru atingerea acestui deziderat este nevoie de suporteri atașați, prezenți în tribună. 

Palmares direct Sepsi  OSK – Gaz Metan Mediaș

În sezonul 2017-2018, Sepsi OSK Sf. Gheorghe și Gaz Metan Mediaș au fost colege în play-out, întâlnindu-se de patru ori. 

Ultimul meci din acel  sezon a avut loc pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe, pe 14 aprilie, echipa noastră impunându-se cu 2-1. Rondon a deschis scorul pentru sibieni, dar în partea a doua Hadnagy a marcat după o pasă lungă primită de la portarul Niczuly, iar în minutele de prelungire Simonovski a reușit golul victoriei. În sezonul regulat, pe 18 noiembrie, la Brașov, scorul a fost alb, 0-0.

 În deplasare, formația noastră a pierdut în vara anului trecut cu 2-1, la unul din primele meciuri în Liga I. Apoi, în turul play-out-ului, Sepsi OSK a reușit o remiză foarte importantă la Mediaș, 1-1, care ne-a consolidat statutul de echipă puternică în lupta pentru evitarea retrogradării.

În sezonul 2018-2019 s-au mai consemnat două partide directe, Gazul câștigând la Sf. Gheorghe cu 2-1, în vreme ce Sepsi OSK și-a luat revanșa în deplasare, impunându-se cu 1-0. 

În turul sezonului regulat, din actuala ediție a Ligii I, Gaz Metan Mediaș și Sepsi OSK Sf. Gheorghe au remizat, 1-1, pe Stadionul Municipal din Mediaș. La acel meci a marcat pentru prima dată, în tricoul nostru, atacantul Karanovic, în vreme ce tot de la acel joc a rămas o fază antologică. Vașvari a executat o lovitură liberă din colțul careului mare, iar mingea a intrat cu întreaga circumferință în poartă, fapt recunoscut și de portarul medieșean Pleșca. Arbitrii nu au validat însă golul, așa că scorul a rămas egal, 1-1. 

Bilanțul general dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe și Gaz Metan Mediaș cuprinde șapte partide și este perfect echilibrat: fiecare formație a câștigat câte două meciuri, iar alte trei s-au încheiat indecis, golaverajul fiind și el egal, 7-7. 

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.