SPORT 31 august 2018

(Update) Sepsi OSK, al treilea meci fără gol primit pe teren propriu

de Covasna Media | 872 vizualizări

Sepsi OSK Sf. Gheorghe și-a menținut invincibilitatea pe teren propriu, după etapa a șaptea a Ligii I la fotbal, în care a dispus de Dunărea Călărași cu 1-0 (1-0). Practic, meciul a început de la 1-0 după ce, la prima acțiune a disputei, echipa noastră a reușit să deschidă scorul. Un un-doi pe dreapta între Drăghici și Gabriel Moura i-a oferit ultimului șansa de a centra în fața porții. Nouvier a lovit mingea cu capul în direcția careului mic unde, ca un vârf autentic, Simonovski a plonjat și a catapultat balonul în plasă.  

După deschiderea scorului, echipa noastră a continuat să domine tactic și să vămuiască baloanele la mijlocul terenului. Simonovski a mai avut două ocazii de gol, printre care și o bară, însă, în pofida dominării accentuate a fotbaliștilor covăsneni, rezultatul pauzei a fost la limită, 1-0.

În partea a doua, Dunărea Călărași a ieșit mai mult la joc, având câteva șanse importante. Contrele au fost însă periculoase. Ousmane Viera a reluat cu capul de la 20 de metri, lobat, aproape de a-l învinge pe Straton, portarul advers. Apoi, pe final de joc, Hadnagy ar fi putut înscrie golul de 2-0 după un șut excelent, din voleu, la centrarea lui Yasin Hamed. 

Călărașiul a avut o bună șansă de a restabili egalitatea, lovitura de cap a lui Pușcaș fiind apărată in extremis de Niczuly. După aceea, Niczuly a ieșit întârziat pe o centrare, același Pușcaș a trimis spre poarta goală, dar Drăghici, repliat, a scos de pe linia porții. 

Până la urmă, victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială, iar Sepsi OSK Sf. Gheorghe a ajuns la un total de 11 puncte, urcând, cel puțin pentru moment, pe locul al treilea al clasamentului, după FCSB, 13 puncte, respectiv CFR Cluj, 12 puncte.

Victoria din uvertura rundei a fost a treia pe teren propriu, în acest start de sezon, fără gol primit, după 1-0 cu Universitatea Craiova și 3-0 cu Politehnica Iași. 

Garnitura utilizată de către antrenorul Eugen Neagoe: Niczuly - Moura, Viera, Jovanovic, Sato - Vașvari, Fülöp - Drăghici, Tandia, Nouvier - Simonovski. Au mai intrat, pe parcursul meciului: Yasin Hamed, Karnitsky și Hadnagy.

Cristi Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.