SPORT 2 iunie 2021

Sepsi OSK – deja cu gândul la următorul sezon

de Covasna Media | 1247 vizualizări

Pas cu pas, Sepsi OSK a urcat treptele performanței. După finala Cupei României, au venit un loc patru în Liga 1 și calificarea în Conference League, astfel că pentru echipa noastră nu există momente de respiro, căci rezultatele trebuie confirmate în viitor.

Sezonul 2020-2021 a fost unul bun, calificarea pentru a doua oară în Play-Off a însemnat locul patru la final, iar prin victoria cu Viitorul Constanța s-a obținut în premieră dreptul de a participa în competițiile europene. Pentru Sepsi OSK nu va fi deloc ușor, sfârșitul sezonului însemnând și despărțirea de mai mulți jucători precum Bouhenna, Nouvier, Ștefan sau Safranko, misiunea lui Leo Grozavu fiind astfel de a închega o nouă echipă.

Primele transferuri s-au parafat deja, la Sfântu Gheorghe ajungând Cristi Bărbuț și Hugo Sousa. Cristi Bărbuț este un mijlocaș în vârstă de 26 de ani, care a evoluat la Universitatea Craiova și în sezonul trecut a bifat 21 de partide în care a marcat două goluri. Hugo Sousa este un portughez de 28 de ani, sezonul trecut în tricoul Astrei adunând 21 de prezențe în Liga 1, jucător care acoperă postul de fundaș central.

Campania de transferuri nu se va opri aici căci desigur posturile rămase libere trebuie acoperite și așa cum spunea Leo Grozavu: „Trebuie să aducem între 8 și 10 jucători, dintre care 50-60% trebuie să fie jucători de bază, care să poată juca și să fie peste media celor pe care îi avem deja”.

Marius Raczek

În imagine Cristi Bărbuț şi Attila Hadnagy (Sursa: Facebook/Sepsi OSK)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.