SPORT 26 noiembrie 2021

Sepsi OSK - Chindia Târgoviște, o primă partidă din dubla cu dâmbovițenii

de Covasna Media | 1311 vizualizări

Sâmbătă, 27 noiembrie, cu începere de la ora 15:00, Sepsi OSK va întâlni pe propriul teren, în cadrul etapei a 17-a din Liga 1, pe Chindia Târgoviște, o primă partidă din dubla cu echipa dâmbovițeană cu care alb-roșii se vor afla față în față și în Cupa României.

Sepsi OSK vine după primul succes obținut în deplasare în acest sezon, 2-0 pe terenul Academicii Clinceni, Chindia Târgoviște după o remiză acasă cu Rapid București, fiind egalată în minutul 89. Cele două echipe sunt vecine de clasament, Chindia Târgoviște se află pe poziția a zecea, și o devansează cu un punct pe Sepsi OSK. În tur, Chindia Târgoviște și Sepsi OSK au remizat, scor 1-1, Cherchez stabilind rezultatul final  în minutul 87, după ce Askovski deschisese scorul în minutul 52.

Marcatorul de atunci, Stefan Askovski, a fost desemnat de către Liga Profesionistă de Fotbal ca jucătorul partidei din etapa trecută dintre Academica Clinceni și Sepsi OSK. De asemenea, atacantul echipei noastre a fost nominalizat și în echipa ideală a etapei a 16-a pentru că: „A fost la baza ambelor goluri marcate de covăsneni, contribuind astfel la primul succes reuşit de Sepsi OSK pe teren advers în ediţia curentă”, după cum motivează Liga Profesionistă de Fotbal.

La o distanță de numai trei zile, pe 30 noiembrie, Sepsi OSK și Chindia Târgoviște se vor reîntâlni, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, atunci însă, Chindia va avea statutul de gazdă.

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.