SPORT 27 februarie 2019

Sepsi OSK – CFR Cluj în sferturile de finală ale Cupei României

de Covasna Media | 614 vizualizări

Astă-seară, de la ora 20.00, pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe, are loc un meci extrem de important, în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, între Sepsi OSK Sf. Gheorghe și CFR Cluj. Partida este eliminatorie și, în caz de egalitate, la finele celor 90 de minute, se vor juca două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare. Dacă egalitatea va persista, calificarea în semifinale se va decide la loviturile de departajare, din punctul de pedeapsă.

Meciul nostru contra campioanei en-titre va fi precedat, astăzi, de un alt joc, în aceeași fază a competiției, între Dunărea Călărași și Astra Giurgiu. Joi, 28 februarie, de la ora 20.00, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc întâlnește pe Universitatea Craiova în Cupa României. Partida va avea loc pe Stadionul Municipal din Miercurea Ciuc, gazdele degajând suprafața de zăpadă. La ciucani, antrenor principal este Valentin Suciu, fostul tehnician de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Harghitenii au achiziționat și o instalație de nocturnă, însă vremea la ora jocului se anunță a fi foarte friguroasă. Un alt meci în Cupa României, AFC Hermannstadt – Viitorul Constanța, a avut loc aseară, după închiderea ediției tipărite.

Pe de altă parte, Sepsi OSK Sf. Gheorghe le va întoarce vizita foarte curând feroviarilor ardeleni, deoarece în ultima etapă a sezonului regulat este programat meciul dintre CFR Cluj și Sepsi OSK, duminică seară, de la ora 20.00.

Partidele de Cupa României sunt televizate de Look Sport, Telekom Sport și DigiSport.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.