SPORT 15 mai 2018

(Update) Sepsi OSK – ACS Poli Timișoara 3-0 după un meci fulminant

de Observatorul de Covasna | 1449 vizualizări

Sepsi OSK Sf. Gheorghe s-a impus cu scorul de 3-0 (1-0) în fața celor de la ACS Poli Timișoara, în etapa a zecea a play-out-ului din Liga I l fotbal.

Meciul de pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe a început cu un moment de reculegere în memoria marelui comentator român Cristian Țopescu, reacția publicului covăsnean fiind una extraordinară.

Timișorenii au început mai bine, având unele ocazii bune. Raț a șutat din vole, dar Niczuly a prins, după care Drăghici a reluat periculos cu capul, pe lângă bară.

În minutul 37 s-a petrecut o fază groaznică. La mijlocul terenului, la un duel aerian, Benjamin Kuku l-a atacat de la distanță, cu elan, pe Haruț care a căzut inert pe gazon. Au urmat momente de panică, în care fotbalistul timișean a fost scos pe targă și transportat cu ambulanța la spital. Arbitrul partidei l-a eliminat apoi pe Kuku, respectând indicațiile venite de la FIFA și UEFA.

În inferioritate numerică, echipa noastră a reușit un gol de kinogramă, în minutul 45+5. Fülöp István a transformat o lovitură liberă de la 20 de metri, șutând imparabil, peste zid, cu o nonșalanță întâlnită doar la lovitura de pedeapsă.

În repriza secundă, echipa noastră s-a limitat la o apărare ermetică, făcând deliberat pasul înapoi. La prima acțiune a noastră, în minutul 81, Fülöp István a reușit o preluare excepțională la o pasă lungă a lui Tandia, l-a întors pe Șeroni și a majorat scorul la 2-0. Acesta a fost al doilea gol în inferioritate numerică, îngropându-i din punct de vedere psihic pe bănățeni.

Sepsi OSK a întregit apoi spectacolul făcând scor de neprezentare. În minutul 86, Cînu a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben, iar din lovitura liberă rezultată Tandia a șutat plasat, iar mingea a ricoșat din Roman în plasa porții adverse.

Scor final 3-0, iar Sepsi OSK ajunge la 29 de puncte, privind cu mult optimism finalul de sezon. Echipa noastră a ajuns la un total de 19 goluri înscrise în play-out.

Cristian Frisk

Foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.