SPORT 7 martie 2011

SEPSI BC învinge Timişoara fără drept de apel

de Covasna Media | 386 vizualizări
21 de puncte diferenţă într-un meci început echilibrat, 16-16 în primul sfert, dar care s-a rupt în sfertul al doilea, încheiat cu o diferenţă de 17 puncte în favoarea fetelor noastre. Împinse de la spate de un public exploziv, fetele au reuşit să remonteze diferenţa de 13 puncte din meciul de la Timişoara. Conduse de pe margine de Veres Attila şi din teren coordonate de Annemarie Părău - 13 puncte, 6 recuperări şi 9 pase

21 de puncte diferenţă într-un meci început echilibrat, 16-16 în primul sfert, dar care s-a rupt în sfertul al doilea, încheiat cu o diferenţă de 17 puncte în favoarea fetelor noastre. Împinse de la spate de un public exploziv, fetele au reuşit să remonteze diferenţa de 13 puncte din meciul de la Timişoara.

Conduse de pe margine de Veres Attila şi din teren coordonate de Annemarie Părău - 13 puncte, 6 recuperări şi 9 pase decisive, reprezentantele Sfântului Gheorghe au dominat atât zona de sub panou, dar şi din afara semicercului. Cele mai multe puncte le-a reuşit Vass Ildiko, 25, dintre care 5 aruncări de 3 puncte, urmată de Annemarie Părău şi Andrea Walker, 13 puncte şi 20 de recuperări. 11 puncte şi 15 recuperări a reuşit şi Bianca Vescan, mai puţin reuşit fiind jocul pentru Caroline Nwafor, 2 puncte şi Andreea Huţanu, 1 punct şi 2 recuperări, Florentina Ardeleanu, 2 pase decisive. Pentru 17 minute a fost folosită noua achiziţie a SEPSI BC, Kerry Gardin, care a reuşit 4 puncte, 3 pase decisive şi 3 recuperări, dar care a arătat că mai are nevoie de un pic de timp pentru a se integra în jocul formaţiei.

Cu convingerea că toate problemele din joc pot şi trebuie să fie rezolvate până în play-off, să ţinem pumnii fetelor noastre în confruntările în care vor urma.

SEPSI BC - ICIM Arad în semifinalele Cupei României

Duminică dimineaţa la sediul Federaţiei Române de Baschet a avut loc tragerea la sorţi pentru Final Four-ul Cupei României şi licitaţia de atribuire a localităţii gazdă dintre cele 4 echipe calificate. Satu Mare şi-a adjudecat, cu suma de 35.000 lei, dreptul de organizare a evenimentului în acest an. Semifinalele vor avea loc vineri 25 martie la Satu Mare, după programul SEPSI BC - ICIM Arad, CSM Satu Mare - CSS Craiova. Câştigătoarele vor disputa sâmbătă 26 martie finala, învinsele urmând să se bată pentru locul al III-lea în aceeaşi zi.

www.sepsibc.com

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.