SPORT 16 decembrie 2010

SEPSI BC a terminat pe locul al II-lea în Grupa Nord/Vest

de Covasna Media | 434 vizualizări
Împinse de la spate de un public mai entuziast decât de obicei, fetele de la SEPSI BC au luptat în ultimul meci al grupei până la final cu liderul ICIM Arad, dar, după egal la pauză şi după sfertul al treilea, la sfârşitul partidei au trebuit să se recunoască învinse la 4 puncte, 55-51 pentru oaspete. “Am jucat de la egal la egal pe tot parcursul meciului şi am pierdut doar in extremis, şi datorită faptului că adversarele

Împinse de la spate de un public mai entuziast decât de obicei, fetele de la SEPSI BC au luptat în ultimul meci al grupei până la final cu liderul ICIM Arad, dar, după egal la pauză şi după sfertul al treilea, la sfârşitul partidei au trebuit să se recunoască învinse la 4 puncte, 55-51 pentru oaspete.

“Am jucat de la egal la egal pe tot parcursul meciului şi am pierdut doar in extremis, şi datorită faptului că adversarele noastre au avut o bancă mai lungă, dar faptul că am fost extrem de aproape ne face să sperăm că în meciurile de la anul cu Aradul vom putea să ne luăm revanşa”, declara cu încredere antrenorul Veres Attila la final.

“Mulţumesc în primul rând echipei pentru că am reuşit să atingem obiectivul fixat la începutul sezonului - clasarea în primele patru echipe din grupă şi implicit calificarea în faza secundă a campionatului naţional. Având în vedere bugetul redus din acest sezon, ne considerăm mulţumite de locul al II-lea obţinut după câteva confruntări extrem de delicate, plus accidentarea unei jucătoare importante şi sperăm să reuşim mai mult în anul următor. Nu pot încheia fără să mulţumim tuturor celor care ne-au fost şi ne sunt alături, parteneri, sponsori, suporteri, jurnalişti pentru că fără ei nimic din toate acestea nu ar fi posibile”, a accentuat preşedintele clubului, Vass Ildiko.

Cu convingerea că cea mai mare parte din comunitate este alături de demersul SEPSI BC de reprezentare a zonei, încheiem cu speranţa că fiecare dintre noi va face mai mult şi mai bine la anul, după această perioadă de pauză competiţională, sosită cu ocazia marii Sărbători a Naşterii Domnului.

Mădălin Guruianu

PR Manager SEPSI BC

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.