SPORT 14 februarie 2010

Sepsi BC a defilat la Rapid Bucureşti!

de Covasna Media | 578 vizualizări
15feb2010-baschetReconectarea la meciurile din campionat şi repetarea schemelor de joc în perspectiva meciurilor următoare au fost principalele obiective ale unei partide cu un adversar mult mai slab cotat în partida de vineri după-amiază de la Bucureşti. Rapid nu a reuşit să pună aproape deloc probleme formaţiei noastre, antrenorul Veres Attila având posibilitatea să ruleze întregul lot deplasat cu această ocazie. Cu Vass Ildiko

15feb2010-baschetReconectarea la meciurile din campionat şi repetarea schemelor de joc în perspectiva meciurilor următoare au fost principalele obiective ale unei partide cu un adversar mult mai slab cotat în partida de vineri după-amiază de la Bucureşti. Rapid nu a reuşit să pună aproape deloc probleme formaţiei noastre, antrenorul Veres Attila având posibilitatea să ruleze întregul lot deplasat cu această ocazie.

Cu Vass Ildiko, Flori Diaconu, Kristen Rasmussen, Ireana Matovici şi Alessandra Oliveira în cinci-ul de început, SEPSI BC a început în forţă primul sfert, încheiat 37-11, iar apoi au mai scăzut ritmul, pe fondul intrării şi a celorlalte jucătoare de pe bancă: Bianca Vescan, Nagy Dora, Irina Borş şi Sandor Emoke, dar la pauză s-a ajuns la 55-14.

Repriza a doua nu a mai avut ritmul rapid al primei şi pe baza indicaţiilor tactice ale antrenorului, care a preferat să repete mai multe scheme de joc, decât să câştige la diferenţă foarte mare de puncte. După 21-12, în sfertul 3 şi 8­-6 în sfertul 4, meciul s-a încheiat SEPSI BC – Rapid 84-32, principalele marcatoare fiind Flori Diaconu, 20 puncte, 7 recuperări, Vass Ildiko, 21 puncte, 1 recuperare, Alessandra Oliveira, 16 puncte, 5 recuperări şi Kristen Rasmussen cu 10 puncte şi 5 recuperări.

Miercuri ne aşteaptă un examen greu la Satu Mare cu o echipă pe care am învins-o şi acasă şi în deplasare greu în prima parte a campionatului, dar care s-a întărit în intersezon. După Satu Mare, următorul meci va fi acasă, sâmbătă 20 februarie de la ora 18.00 cu formaţia din Craiova.

Mădălin Guruianu (Manager PR SEPSI BC)

Foto: Sepsibc.ro / Gyurko Balazs

Teme articol: baschet Sepsi BC
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.