SPORT 31 ianuarie 2011

Sepsi BC – Olimpia Bucreşti 86 – 60

de Covasna Media | 556 vizualizări

Echipa de baschet feminin a municipiului Sfântu Gheorghe, Sepsi BC, a marcat cea de-a doua victorie din acest an în meciul împotriva echipei din Bucureşti, Olimpia.

Încă din primul sfert al meciului fetele din Sfântu Gheorghe au menţinut un avantaj constant în faţa celor din Capitală, soarta jocului fiind prevăzută încă de la pauză.

Antrenorul Sepsi BC, Veres Attila, a fost inspirat în alcătuirea cinciului de start, jucătoarele intrate încă din primul minut pe teren marcând toate punctele echipei noastre. Vass Ildiko, Florentina Ardeleanu, Andrea Walker, Florentina Huţanu şi Anne Marie Pârău au fost marcatoarele Sepsi BC.

Fetele au lucrat foarte bine împreună, astfel că trei din cele cinci au marcat un minim de 20 de puncte pentru echipă şi au reuşit în total 62 de puncte din 86 marcate. Vass Ildiko şi Florentina Huţanu au marcat fiecare câte 20 de puncte, iar Anne Marie Pârău a marcat 22 de puncte.

Jucătoarea americană Andreea Walker a reuşit 15 puncte marcate, 23 de recuperări şi 3 pase decisive urmată de Florentina Ardeleanu care a adus încă 9 puncte pe tabela de marcaj.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.