SPORT 15 decembrie 2010

Şcoala de baschet Bball 6 devine un adversar de temut în competiţiile naţionale

de Covasna Media | 456 vizualizări

Antrenorul echipei de bachet Sepsi BC alături de coordonatoarea jocului aceleiaşi echipe, Vass Ildiko, au pregătit şi fetele de la şcoala de baschet Bball 6, fondată de aceştia. Astfel, în urma antrenamentelor şi a pregătirii alături de cei doi, fetele au participat la mai multe competiţii regionale sau naţionale în această primă parte a sezonului.

Miska Brigitta, Kerekes Izabella, Szocs Emoke, Kolcze Izolda, Szabo Noemi, Szekely Lilla, Fazakas Orsolya, Bacso Brigitta, Sonka Anetta, Gergely Noemi, Dezsi Kata, Kelemen Kincso,

Berkeczi Andrea, Szilagyi Reka, Csillag Angela, Veres Kinga, Szabo Szidonia, Dumitrescu Corina şi Nemeth Agnes au participat la campionatele U18 şi U16 şi la ultimele meciuri din divizia B.

Meciurile din divizia B au fost mai grele, astfel în perioada 12-14 decembrie au învins echipa din Târgu Secuiesc cu 66-52, dar au pierdut în faţa Sibiului cu 49-76, Sportului Bucureşti cu 47-69 şi în faţa Olimpia Bucureşti cu 31 - 106. În seria D a campionatului U18 situaţia a stat diferit deoarece din 6 meciuri disputate au câştigat patru, clasându-se astfel pe locul 2 după echipa din Sibiu şi înainte de Râmnicu Vâlcea şi Braşov. De asemenea şi în competiţia U16 au avut jocuri bune deoarece din cele şase meciuri jucate au câştigat cinci şi s-au clasat pe locul I în această serie. Imediat după Bball6 LMK Sfântu Gheorghe sau clasat echipele CSS Craiova şi CSS Râmnicu Vâlcea. Jucătoarea Kelemen Kincso, de la echipa din Sfântu Gheorghe, dovedind o clasă înaltă de joc a fost selecţionată în lotul de Baschet al României, astfel în perioada imediat următoare (17-24 decembrie) se va pregăti alături de celelalte fete selecţionate în lot. Pe durata competiţiilor, antrenorii Veres Attila şi Vass Ildiko nu au putut sta în permanenţă cu ele, în schimb cei doi au fost asistaţi de antrenorul Bucsi Imre, care le-a pregătit pe fete şi s-a deplasat cu acestea la competiţii.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.