SPORT 6 ianuarie 2011

Schimbări la echipa de bachet Sepsi BC Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 473 vizualizări
Sepsi BC Sfântu Gheorghe a terminat prima parte a campionatului pe locul secund în urma liderului ICIM Arad. La finalul primei părţi a campionatului pivotul croat Natalia Terglav a părăsit echipa, fiindu-i reziliat contractul de comun acord. Locul lăsat liber de jucătoarea croată este ocupat momentan de Andreea Walker, o tânără de 22 de ani din Statele Unite ale Americii. Jucătoarea de 1,96 m după mai multe sezoane

Sepsi BC Sfântu Gheorghe a terminat prima parte a campionatului pe locul secund în urma liderului ICIM Arad. La finalul primei părţi a campionatului pivotul croat Natalia Terglav a părăsit echipa, fiindu-i reziliat contractul de comun acord.

Locul lăsat liber de jucătoarea croată este ocupat momentan de Andreea Walker, o tânără de 22 de ani din Statele Unite ale Americii. Jucătoarea de 1,96 m după mai multe sezoane jucate în colegiile americane a făcut pasul spre Europa, ultima dată evoluând câteva luni la o echipă din Spania. Aceasta se află momentan în probe şi va evolua pentru Sepsi BC în meciul de sâmbăta viitoare împotriva echipei din Craiova.

Accidentarea Irinei Borş a lăsat foarte mult timp un loc gol pe postul de extremă în cadrul echipei din Sfântu Gheorghe, iar pentru a suplini această lipsă Sepsi BC a adus în probe o jucătoare austriacă de 27 de ani. Caroline Nwafor se află şi ea în probe pentru a-l convinge pe antrenorul echipei, Veres Attila, că merită să rămână în lotul Sepsi BC.

Ambrus Erzsebet, jucătoare emblematică pentru echipa din Sfântu Gheorghe, nu a fost convisă de managementul echipei să revină la Sepsi BC. Aceasta a decis din motive personale să rămână în Ungaria. Alte trei jucătoare vor părăsi echipa mare pentru a juca în divizia B, la cea de-a doua echipă Sepsi BC: Bordas Noemi, Sandor Emoke şi Miska Brigitta.

Florentina Ardeleanu, Irina Borş, Csillag Angela, Andreea Huţanu, Kerekes Izabella, Pârău Annemarie, Szőcs Emőke, Vass Ildikó, Veres Kinga, Bianca Vescan au rămas în continuare în cadrul echipei şi se vor lupta pentru titlu în următoarele patru luni ale campionatului.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.