SPORT 17 august 2020

Sâmbătă, Sepsi OSK pornește la drum în noua ediție de campionat

de Covasna Media | 924 vizualizări
Sursa foto - Facebook, @osksepsi
Sursa foto - Facebook, @osksepsi

Deși nu cu mult timp în urmă s-a încheiat ediția 2019-2020 a Ligii 1, una pe care în ciuda tuturor dificultăților Sepsi OSK a trecut-o cu bine, sâmbătă, 22 august 2020, echipa noastră va reveni deja pe teren pentru debutul în sezonul 2020-2021 al primului eșalon valoric.

Conform tragerii la sorți a partidelor din ediția 2020-2021 a sezonului regulat din Liga 1, în prima etapă Sepsi OSK va evolua pe propriul teren cu CSU Craiova, mai exact cu vicecampioana în exercițiu. Nici în continuare echipa noastră nu va avea un parcurs ușor, până în etapa a 5-a elevii lui Leo Grozavu având de înfruntat, în ordine, campioana en-titre CFR Cluj, pe Astra Giurgiu și Viitorul Constanța.

În scurta pauză competițională, Sepsi OSK a fost extrem de activă pe piața transferurilor, și în vederea sezonului care va urma, la Sfântu Gheorghe au ajuns o serie de jucători cu scopul de a întări lotul.

Jesus Fernandez Collado este un portar spaniol, în vârstă de 32 de ani, adus de la Panetolikos, în cartea lui de vizită mai figurând echipe precum Real Madrid sau CFR Cluj.

Tot din Grecia, de la OFI Creta a venit și Panagiotis Deligiannidis, un tânăr de 23 de ani, care poate evolua atât fundaș dreapta, cât și în banda stângă, fost component al naționalelor de juniori din țara sa.

Croatul Adnan Aganovic a ajuns la Sepsi OSK de la AEL Limasol, un mijlocaș experimentat la cei 32 de ani ai săi, anterior cunoscut în fotbalul românesc prin evoluțiile la Steaua, Viitorul Constanța și FC Brașov.

Florin Purece s-a reîntors în România, după ce a jucat pentru polonezii de la Termalica Nieciecza, anterior el îmbrăcând tricoul echipelor Viitorul Constanța și Concordia Chiajna.

Vom avea și o revenire la Sepsi OSK, francezul Bryan Nouvier, care în ediția 2018-2019 s-a aflat în lotul echipei noastre.

La toate aceste transferuri se adaugă și cele realizate ceva mai devreme, și anume Bogdan Mitrea, respectiv Alexandru Greab.

Dintre plecările din ultima vreme să o notăm pe cea a lui Fejér Bélá, portarul fiind împrumutat în Ungaria la echipa Nyiregyháza Spartacus FC.

Partidele din turul sezonului regulat al Ligii 1, ediția 2020-2021, pentru Sepsi OSK se vor disputa în următoarea ordine:

Etapa 1. Sepsi OSK - CSU Craiova

Etapa 2. CFR Cluj - Sepsi OSK

Etapa 3. Astra Giurgiu - Sepsi OSK

Etapa 4. Sepsi OSK - Viitorul Constanța

Etapa 5. FC Voluntari - Sepsi OSK

Etapa 6. Sepsi OSK - FC Argeș

Etapa 7. Poli Iași - Sepsi OSK

Etapa 8. Sepsi OSK - Dinamo București

Etapa 9. Academica Clinceni - Sepsi OSK

Etapa 10. Sepsi OSK - FC Hermannstadt

Etapa 11. Chindia Târgoviște - Sepsi OSK

Etapa 12. Sepsi OSK - FC Botoșani

Etapa 13. Gaz Metan - Sepsi OSK

Etapa 14. Sepsi OSK - UTA Arad

Etapa 15. FCSB - Sepsi OSK

Așadar, din nou emoții pentru Sepsi OSK! Echipa va debuta sâmbătă, 22 august, cu începere de la 18:00, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe împotriva vicecampioanei CSU Craiova. Dorim mult succes echipei noastre în noua ediție de campionat!

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.