SPORT 9 iulie 2020

S-au stabilit datele partidelor din barajele de promovare în Liga 3

de Covasna Media | 1160 vizualizări

Comitetul de Urgență FRF a aprobat marți, 7 iulie 2020, calendarul și regulamentul de organizare și desfășurare pentru partidele care vor desemna echipele promovate în Liga 3 pentru sezonul 2020/2021.

Pentru promovarea în al treilea eșalon, prin tragere la sorți fuseseră deja stabilite 14 mini-grupe de câte 3 echipe, în fiecare mini-grupă urmând să se dispute 3 partide, fiecare dintre acestea pe teren neutru. Câștigătoarele fiecărei mini-grupe vor promova în Liga 3.

Datele de disputare a partidelor din mini-grupe vor fi 1 august, 5 august și 9 august, de fiecare dată de la ora 17:30. În situația în care o partidă se termină la egalitate, se vor executa lovituri de departajare, dar rezultatul acestora va fi luat în considerare doar drept criteriu pentru situația în care două sau trei echipe sunt la egalitate de puncte în mini-grupă, criteriul 7 din listă.

Acesta este următoarea:

1. rezultatele directe;

2. golaverajul în jocurile directe;

3. număr mai mare de goluri marcate în meciurile directe;

4. număr mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe (deși partidele se dispută pe teren neutru, una din echipe are statutul de gazdă);

5. golaverajul general din mini-grupă;

6. număr mai mare de goluri marcate în mini-grupă;

7. rezultatul executării loviturilor de departajare în jocurile directe terminate cu remiză între echipele aflate la egalitate de puncte;

În conformitate cu noile modificări aduse Legilor Jocului, s-a aprobat creșterea la cinci a numărului de schimbări permise în aceste partide.

Reprezentanta județului Covasna, Sepsi OSK 2 Sfântu Gheorghe, a fost repartizată într-o grupă alături de câștigătoarele Ligii 4 din județele Sibiu și Mureș.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.