SPORT 25 mai 2018

S-a stabilit țintarul Campionatului Național de futsal juniori U19

de Covasna Media | 609 vizualizări

După cum deja am anunțat, la Sala Sporturilor din Tg. Secuiesc, în perioada 26-28 mai vor avea loc meciurile turneului final al Campionatului Național de futsal rezervat juniorilor U19.

Competiția, la care participă 8 echipe calificate în urma fazelor preliminare și a turneelor semifinale, se dispută în sistem eliminatoriu.

Meciurile primei etape sunt următoarele:

26 mai

Ora 15.30 Informatica Timișoara – Internazionale Traian Vaslui

Ora 17.00 CS United Galați – Pro Tineret Sighișoara

Ora 18.30 KSE Tg. Secuiesc – Dunărea Călărași

Ora 20.00 Autobergamo Deva – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc

Echipele câștigătoare se vor califica pentru semifinalele din 27 mai, desfășurate în tandem, cu începere de la ora 17.00. Câștigătoarea meciului dintre Informatica Timișoara și Internazionale Traian Vaslui o va întâlni pe cea din meciul United Galați – Pro Tineret Sighișoara. Pe cealaltă parte a tabloului, KSE Tg. Secuiesc, în cazul în care va învinge Dunărea Călărași, se va duela în finala campionatului cu echipa care va câștiga sfertul al patrulea, Autobergamo Deva - Futsal Klub Odorheiu Secuiesc.

Finalele, mică și mare, vor avea loc pe 28 mai, cu începere de la ora 15.00. Finala mare, urmată de festivitatea de premiere, va avea loc cu începere de la ora 18.00.

În caz de egalitate, se vor disputa două reprize de prelungiri de câte 5 minute fiecare, faulturile acumulate după pauză, în acest caz, rămânând valabile.

Partidele vor fi transmise în direct pe profilul de Facebook Futsal România. Competiția este organizată de către Federația Română de Fotbal, prin comisia de futsal, în colaborare cu KSE Tg. Secuiesc.

Vom reveni cu amănunte!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.