SPORT 7 februarie 2020

România, medalie de bronz la Campionatul Mondial

de Covasna Media | 1253 vizualizări

Azi-noapte, aventura tricolorilor la Campionatul Mondial online de backgammon s-a încheiat, după un meci maraton, care a durat peste 3 ore. Florin Popa l-a întâlnit pe celebrul Neil Kazaross, în cadrul partidei cu SUA.

Florin Popa a cedat dramatic cu 13-12 după ce a revenit de la 6-11. Disputa a avut un grad foarte ridicat de complexitate, cei doi parteneri de joc confruntându-se cu o mulțime de situații complicate, cu soluții multiple, atât la mutări cât și la cub.

PR-ul lui Florin Popa a fost 5.25. Dacă ar fi câștigat acest punct, Florin Popa ar fi egalat situația la general și ne-ar fi ținut în joc pentru o medalie mai strălucitoare. Astfel, SUA s-a impus cu 3-1.

În turneul final, tricolorii au cedat cu același scor contra Elveției, iar SUA a învins Elveția. Clasamentul final are următorul podium: 1. SUA, 2. Elveția, 3. România.

Lotul tricolor, care a cucerit această istorică medalie de bronz, are următoarea alcătuire: Florin Popa, Cătălin Bucur, Daniel Tudose, Virgil Tudose, Cristian Țuțulan și Petru Hlihor.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.