SPORT 21 iunie 2019

România – Anglia azi, la 19.30

de Covasna Media | 747 vizualizări

Echipa națională de fotbal tineret a României va juca în această seară, de la ora 19.30, în cel de-al doilea meci de la turneul final al Campionatului European U21, contra selecționatei similare a Angliei.

Brigada confruntării de pe Dino Manuzzi din Cesena va fi condusă de suedezul Andreas Ekberg, ajutat de conaționalii săi Stefan Hallberg și Mehmet Culum. Al patrulea oficial este Orel Grinfeld din Israel, iar arbitrii VAR sunt portughezii Joao Pinheiro și Luis Godinho.

Andreas Ekberg este ofițer de poliție, are 34 de ani și a devenit arbitru FIFA în 2013. La acest Campionat European a condus până acum Serbia-Austria 0-2, partidă în care a acordat 6 cartonașe galbene și 1 cartonaș roșu. Avem o singură amintire cu el la centru când vine vorba de echipe românești, și una amară: Dudelange – CFR Cluj 2-0!

Meciul poate fi următir pe TVR 1 și pe Radio România Actualități!

România a început perfect competiția, învingând cu 4-1 pe Croația. Englezii au cedat cu 2-1  în fața Franței, meci în care l-au pierdut pe Choudoury, eliminat direct cu cartonaș roșu. În acel meci, francezii au ratat două lovituri de pedeapsă.

La ora 22.00 se joacă și celălalt meci al grupei, Franța – Croația.

Florin Ștefan, de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, este anunțat ca titular pentru postul de fundaș stânga. Adrian Rus, celălalt jucător al nostru din lotul pregătit de Mirel Rădoi, va fi, ca și la partida contra croaților, rezervă.

Cristian Frisk

(Sursă foto: Facebook)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.