SPORT 19 martie 2024

Rezultatele CSM Sfântu Gheorghe la CN Judo U16 și U14 ani

de Covasna Media | 1403 vizualizări

Sportivii secției de Judo a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe au avut o evoluție bună la Campionatele Naționale de Judo U16 și U14 ani desfășurate la Bacău, chiar dacă nu au urcat pe podiumul de premiere la această competiție.

În perioada 15-17.03.2024 în Sala Sporturilor din Bacău s-a desfășurat finala pe țară a Campionatelor Naționale de Judo U16, U14 ani, competiție la care au participat în jur de 800 sportivi din peste 250 cluburi din întreaga țară, calificați din etapele de regiune după examenul de tehnicitate.

CSM Sfântu Gheorghe a fost prezent la această competiție cu trei sportivi pregătiți de antrenorul emerit de arte marțiale și judo Petru Oltean Shihan, rezultatele acestora fiind următoarele: Gabriela-Mihaela Onișoru – locul V la categoria -63kg/U16 ani, Lavinia Dîrjal – locul XI la categoria -44kg/U14 ani și Dancs David locul IX la categoria -42 kg/U16 ani.

Prestația sportivilor CSM Sfântu Gheorghe a fost una bună la această competiție cu mulți participanți pe categoria de greutate. O prestație foarte bună a avut-o Gabriela-Mihaela Onișoru care a pierdut finala mică (medalia de bronz) după patru meciuri câștigate în fața unor sportive cu rezultate internaționale de excepție.

Toate cheltuielile de participare la această competiție au fost suportate de către CSM Sfântu Gheorghe.

Mulțumim pe această calde tuturor acelora care au contribuit la pregătirea acestor sportivi, precum și pentru susținere și mediatizarea acestor rezultate frumoase obținute de sportivii noștri și promovarea acestora spre înalta performanță.

(Sursa: comunicat de presă)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.