SPORT 29 martie 2022

Rezultatele CSM Sfântu Gheorghe la Campionate Naționale de Judo U16 ani

de Covasna Media | 822 vizualizări

Două titluri, de Campioană și Vicecampioană Națională, îmbogățesc palmaresul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe. Rezultatele au fost obținute la recentele Campionate Naționale de Judo U16 ani de către judocancele Oltean Veronica-Elena și Gărăiacu Electra, sportive legitimate la CSM Sfântu Gheorghe.

În perioada 25-27.03.2022 la Satu Mare s-au desfășurat Campionatele Naționale de Judo U16 ani organizate de Federația Română de Judo, competiție la care au participat în jur de 400 sportivi din întreaga țară.

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe a participat la această competiție cu 5 sportivi pregătiți și însoțiți de antrenorul de judo Oltean Petru.

Rezultatele acestora au fost următoarele: Oltean Veronica-Elena – Campioană Națională, Locul I, medaliată cu aur, categoria -40 kg.; Gărăiacu Electra  –  Vice Campioană Națională, Locul II medaliată cu argint, categoria -44 kg.; Munteanu Gabriel – Locul VII categoria – 73 kg.; Lungu Brianna – Locul VII, categoria -57 kg.; Lazăr Cristina – Locul IX, categoria -52 kg.

Cu această medalie, Oltean Veronica Elena devine anul acesta dublă campioană națională la categoriile de ani U16 ani și U18 ani la aceeași categorie de greutate.

Gărăiacu Electra a pierdut medalia de aur în prelungirile meciului de finală, fiind descalificată de arbitru pentru o greșeală tehnică.

Toți sportivii de la CSM Sfântu Gheorghe au avut o evoluție foarte bună, competiția a fost foarte tare, cu mulți sportivi de valoare pe categoriile de greutate, cu rezultate naționale și  internaționale, componenți ai Lotului României de Judo.

Antrenor Prof. Petru Oltean

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.