SPORT Acum 14 ore, 33 minute

Rezultatele CSM Sf. Gheorghe la CN de Judo Ne-Waza U18

de Covasna Media | 209 vizualizări

COMUNICAT DE PRESĂ. O medalie de bronz îmbogățește palmaresul Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe,  obținută de Adrian Claudiu Stănciuleasa la finala pe țară a Campionatului Național de Judo Ne-Waza.

În weekend, mai precis în data 13.10.2024, la Sibiu, s-a desfășurat finala pe țară a Campionatului Național de Judo Ne-Waza U18, competiție la care au participat peste 300 sportivi de valoare din întreaga țară.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a participat la această competiție cu 5 sportivi pregătiți de antrenorul de judo și arte marțiale Petru Oltean, rezultatele acestora fiind următoarele: Adrian Claudiu Stănciuleasa, a urcat pe podiumul de premiere pe Locul III, medaliat cu bronz, la categoria de -81 kg, într-o categorie cu 32 de sportivi acesta fiind mai ușor cu peste 10 kg; Electra Gărăiacu – locul VII la categoria -52 kg; Andrei Claudiu Cioclu – locul XI la categoria -81 kg, acesta fiind la prima competiție mai importantă.

Totodată, Gabriela Onișoru și Brianna Lungu au participat la un stagiu de pregătire centralizată cu lotul României de Ju-Jitsu înaintea Campionatelor Mondiale de Ju-Jitsu care se vor desfășura la sfârșitul acestei luni în Grecia, insula Creta, în orașul Heraklion.

Evoluția sportivilor CSM Sfântu Gheorghe este considerată una bună aceștia fiind într-o  pregătire intensivă înaintea campionatelor Mondiale de Ju-Jitsu.

Mulțumim tuturor acelora care ne-au sprijinit în pregătirea și participarea la această competiție de valoare.

Totodată anunțăm pe această cale că facem înscrieri la secția de JUDO și Arte Marțiale JU-JITSU la grupele de performanță (este gratuit totul) și amatori. Informații suplimentare la telefon 0744378469 sau la sediul clubului.

(CSM Sf. Gheorghe)

Teme articol: CSM Sf. Gheorghe judo Ne-Waza
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.