SPORT Acum 2 zile

Rezultatele CSM Sf. Gheorghe la Campionatele Balcanice de Ju-Jitsu

de Covasna Media | 354 vizualizări

COMUNICAT DE PRESĂ. Cu trei titluri de Campioni Balcanici, trei titluri de Vicecampioni Balcanici și 2 medalii de bronz se întorc acasă sportivii de la CSM Sfântu Gheorghe participanți la Campionatele Balcanice de Ju-Jitsu desfășurate recent in România.

În perioada 18-22.09.2024 la Pitești s-au desfășurat Campionate Balcanice de Ju-Jitsu, ediția 2024, competiție Open Balcanic (deschisă pentru participarea și a altor țări din afara zonei balcanice, practic o competiție mondială). Au participat 22 țări cu delegații foarte puternice cu ar fi: Belgia, Bulgaria, Cipru, Germania, Moldova, Franța, Grecia, Ungaria, Israel, Macedonia de Nord, Ucraina, Muntenegru, Bosnia, Herțegovina, Serbia, Olanda, Polonia, Republica Congo, România, Spania, Arabia Saudită, Elveția, Italia – un total de 1.159 sportivi de valoare.

România a participat la această competiție de anvergură mondială cu un lot de peste 150, sportivi înscriși la toate probele competiționale recunoscute de Federația Internațională de Ju-Jitsu (IJJF), printre aceștia numărându-se și 7 sportivi legitimați la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe, pregătiți de Antrenorul Emerit Petru Oltean Shihan.

Rezultatele sportivilor CSM Sfântu Gheorghe au fost următoarele: Denis Pavel - campion balcanic medaliat cu aur respectiv locul I la proba Fighting U21 ani Tineret -56 kg; Gabriela Onișoru - campioană balcanică, medaliată cu aur respectiv locul I la proba Fighting -63 kg.U16 ani; Adrian Claudiu Stănciuleasa – campion balcanic, medaliat cu aur respectiv locul I la proba ne-waza no ghi -69kg U18 ani și medaliat cu bronz respectiv locul III la proba de ne-waza cu ghi; Brianna Andreea Lungu - vicecampioană balcanică, medaliată cu argint respectiv locul II la proba Fighting categoria -57 kg U18 ani; Mihnea Pietrăreanu - vicecampion balcanic, medaliat cu argint respectiv locul ll la proba Fighting categoria -40 kg U14 ani, Dancs David Erik -  vicecampion balcanic, medaliat cu argint, respectiv locul II la proba Fighting -48 kg U16 ani; Alexandru Stănciuleasa - medaliat cu bronz, respectiv locul IIl la proba ne-waza categoria -48 kg U14 ani.

Cu un total de 8 medalii din care 3 de aur, 3 de argint și 2 de bronz, sportivii de la CSM Sfântu Gheorghe au contribuit din plin la clasarea României pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere (urmată de Grecia şi Ucraina) la finalul competiției.

Rezultatele sportivilor CSM Sfântu Gheorghe sunt considerate ca fiind foarte bune, pentru noi această competiție fiind una de verificare a sportivilor care vor participa la Campionatele Mondiale de Ju-Jitsu, care se vor desfășura în Grecia, insula Creta, în orașul Heraklion, la sfârșitul lunii octombrie.

Mulțumim pe această cale tuturor acelora care au contribuit la pregătirea si participarea acestor sportivi de valoare la aceste Campionate Balcanice și nu în ultimul rând mass-mediei locale pentru mediatizarea acestor rezultate frumoase.

Anunțăm pe această cale că CSM Sfântu Gheorghe face selecții și înscrieri la grupele de performanță  și amatori la secțiile de Arte Marțiale – Ju-Jitsu și Judo (la grupa de performanță este gratuit totul), informații suplimentare la telefon 0744378469 sau la sediul CSM Sfântu Gheorghe str. Stadionului nr. 12.

Sursa: Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.