SPORT 27 mai 2024

Rezultate remarcabile obținute de sportivii secției de arte marțiale și judo a CSM Sfântu Gheorghe (CP)

de Covasna Media | 1179 vizualizări

La Campionatele Europene de Ju-Jitsu Adulți (Seniori), sportivul Pavel s-a clasat pe locul 5 la categoria de -56 kg.

În weekend, mai precis în perioada 23-26.05.2024, în Germania, s-au desfășurat Campionatele Europene de Ju-Jitsu Adulți, competiție la care au participat peste 360 sportivi din 27 țări. România a fost prezentă cu un lot de 17 sportivi, antrenori, arbitri și oficiali, printre aceștia numărându-se și sportivul Pavel Denis, legitimat la CSM Sfântu Gheorghe, component al lotului României de Ju-Jitsu, multiplu campion național și internațional. Chiar dacă acesta este doar la categoria de tineret, a avut o evoluție foarte bună fiind învins doar de 2 sportivi de top ai categoriei de seniori la diferență foarte mică de doar 1 punct, astfel  Pavel Denis clasându-se pe un merituos loc 5 la Campionatele Europene de Ju-Jitsu Adulți (Seniori) la categoria -56 kg. Felicitări și mult succes in continuare.

În data de 25.05.2024, am participat la Brașov la a II-a etapă a Campionatului National de Judo U13 ani Echipe unde sportivii CSM Sfântu Gheorghe au făcut echipă comună cu sportivii din Miercurea Ciuc (noi neavând sportivi la toate categoriile de greutate), unde echipa noastră de judo s-a calificat în etapa următoare a competiției Naționale de Judo pe Echipe. După o serie de meciuri intense și pline de emoție, sportivii noștri au demonstrat determinare, abilitate și spirit de echipă, obținând rezultate remarcabile: Eirini Hadjipanayiotou, Echipa 1 locul 2 la -44kg, și David Ene Matei, Echipa 1 locul 2 la -46 kg. Ne pregătim acum pentru următoarea etapă, care va avea loc la Miercurea Ciuc în toamnă. Suntem încrezători că, prin continuarea muncii asidue și prin susținerea voastră, vom reuși să obținem rezultate și mai bune. Sportivii sunt pregătiți de antrenorul de judo și arte marțiale prof. Petru Oltean Shihan și instructorul și arbitrul național de judo Cristi Caruz.

În perioada 18-19.05.2024, am participat cu 2 sportivi la Cupa RONIN la Ju-Jitsu probele de ne-waza la Târgu Mureș cu doi sportivi de valoare componenți ai secției de Arte Marțiale a CSM Sfântu Gheorghe, frații Stănciuleasa, aceștia cucerind 2 medalii de aur și o medalie de bronz. Adrian Stănciuleasa a câștigat 2 medalii de aur, respectiv locurile I la categoriile U18 și U21 ani, categoria -62 kg, iar Alexandru Stănciuleasa locul III, medalie de bronz la categoria -48 kg U14 ani.

Sursa: Comunicat de Presă (CP)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.