SPORT 14 noiembrie 2017

Rezultate excelente pentru sportivii covăsneni la Cupa Transilvaniei Open Cluj Napoca

de Covasna Media | 939 vizualizări

În perioada 9-12 noiembrie 2017, în Sala de Sport a Armatei din Cluj Napoca s-a desfășurat Cupa Transilvaniei, una dintre cele mai prestigioase competiții de arte marțiale din România, un adevărat festival de arte marțiale desfășurat pe patru spaţii de luptă. Fiecare spațiu de luptă a avut parte de stiluri diferite ca formă de luptă, sub formă de competiție: Judo, Ju-Jitsu, Karate, Kobudo (diferire stiluri vechi de luptă cu arme), Kyokushin Karate, Karate Full-Contact, la fiecare stil de luptă fiind înscriși in jur de 100-150 sportivi din peste 20 cluburi din ţară printre aceste cluburi numărându-se şi cluburile din Covasna – Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe şi Clubul Sportiv Samurai OPS Sfântu Gheorghe.

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sf. Gheorghe a participat la această competiție cu un lot de 7 sportivi de performanţă, pregătiți de antrenorul de judo şi arte marțiale Petru Oltean, aceştia abordând trei sisteme de luptă: judo, ju-jitsu fighting şi ju-jitsu ne-waza (ju-jitsu brazilian), evoluția acestora fiind cotată ca foarte bună, majoritatea sportivilor urcând de 3 ori pe treapta cea mai înaltă a podiumului obţinând câte 3 medalii de aur la fiecare probă la care au luptat.

CSM Sfântu Gheorghe demonstrează încă o dată faptul că are sportivi de valoare bine pregătiți şi se depun toate eforturile ca acești sportivi de excepție să urce cât mai sus în ierarhia sportului de performanţă. La finele competiției, organizatorul evenimentului a acordat o Diplomă de Excelenţă antrenorului Oltean Petru de la CSM Sfântu Gheorghe ca semn de recunoștință pentru efortul depus în dezvoltarea şi promovarea artelor marțiale.

De asemenea, si sportivii Clubul Sportiv SAMURAI OPS Sf. Gheorghe participanţi la acest eveniment au urcat aproape de fiecare dată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Aceştia au fost pregătiți şi însoțiți de antrenoarea Oltean Cristina şi doi arbitri, prestația acestora fiind una excelentă, sportivii având o evoluție foarte bună la toate cele trei probe de concurs la care au luptat.

Mulțumim pe această cale celor care ne sunt alături, ne susţin şi ne sprijină financiar şi fac posibilă participarea noastră la toate competiţiile sportive unde reprezentăm cu mândrie judeţul Covasna. Mulţumim Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, Consiliului Local Sfântu Gheorghe, Clubului Sportiv Samurai OPS şi tuturor părinţilor.

(Petru şi Cristina Oltean)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.