SPORT 22 iunie 2021

Rezultate excelente obținute de sportivii CSM Sf. Gheorghe la Campionatele Naționale de Ju-Jitsu

de Covasna Media | 1497 vizualizări

În  perioada 18 - 20 iunie 2021, în Poiana Brașov, s-au desfășurat Campionatele Naționale de Ju-Jitsu organizate de Federația Română de Arte Marțiale, departamentul de Ju-Jitsu, la toate categoriile de vârstă și greutate cu probele de fighting, ne-waza, duo-demonstrativ clasic și duo-show.

La această competiție au participat 19 cluburi cu peste 400 sportivi din întreaga țară, un sportiv având dreptul să participe la maximum 3 probe diferite.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a participat cu 12 sportivi pregătiți de antrenorii Cristina și Petru Oltean, aceştia fiind înscriși la una, două sau chiar trei probe de concurs în funcție de capacitățile sportivului, rezultatele acestora fiind următoarele: Veronica Oltean – dublă campioană națională la probele de fighting și ne-waza U16 ani categoria 40 și 48 kg; Laurențiu Ţifrea – dublu campion național la fighting U 21 ani și seniori categoria 62 kg ; Vasilică Bejenaru – campion național ne-waza seniori -94 kg și vicecampion național la proba de fighting -94 kg; Vlad Lascu – vicecampion național la seniori fighting -69 kg ; Radu Boieriu – triplu medaliat, la probele U16 ani categoria +73 kg, campion național ne-waza și vicecampion naţional la fighting și la U 18 ani categoria +81kg, medalie de bronz la fighting; Adrian Stanciuleasa – campion naţional la U14 ani -46 kg ne-waza; Brianna Lungu – campioană națională și vicecampioană națională la probele de U14 ani -52 kg ne-waza și fighting ; Electra Gărăiacu – campioană națională și vicecampionană națională la probele fighting și ne-waza U14 ani -44 kg; Nicolae Rether – vicecampion național la U 18 ani -66 kg fighting și medalie de bronz la U21 ani -62 kg fighting; Adrian Bogluț – medalie de bronz la seniori categoria -62 kg la proba de fighting; Cristina Lazăr – două medalii de bronz la probele fighting și ne-waza U 16 ani categoria -52 kg și Daniel Mocanu – locul V U21 -69 kg fighting şi ne waza.

Cu un total de 20 medalii, din care 9 de aur, 6 de argint și 5 de bronz obținute de sportivii de la CSM Sfântu Gheorghe, aceștia se întorc acasă încununați de succes.

Considerăm că rezultatele sportivilor noștri sunt foarte bune având în vedere condițiile de pregătire în pandemie eforturile acestora fiind colosale. Suntem mândri de prestația avută de sportiva Veronica Oltean care a intrat în competiție accidentată la picior și devine dubă campioană națională la categoria ei și o categorie superioară de greutate.

Toate cheltuielile de participare la această competiție au fost acoperite de club.

Mulțumim pe această cale tuturor acelora care s-au implicat în pregătirea, participarea și obținerea acestor rezultate frumoase cu acești inimoși sportivi. Anunțăm pe această cale că facem înscrieri la secțiile de Judo și Arte Marțiale secțiile de performanță gratuit (fără nici o taxă de înscriere sau tot felul de abonamente lunare). Informații suplimentare la antrenorii Oltean Petru (telefon 0744378469) și Cristina Oltean (0760297621).

La aceste Campionate Naționale de Ju-Jitsu a participat și Clubul Sportiv SAMURAI OPS Sfântu Gheorghe cu un sportiv legitimat la secția de veterani, Sergiu Lascu, categoria -77kg, care a devenit vicecampion național la seniori, impunându-se în faţa unor sportivi mult mai tineri, cu rezultate de excepție în arenele internaționale.

(Sursa: comunicat de presă)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.