SPORT 28 august 2023

Rezultate bune la CSM Sfântu Gheorghe după Mondialele din Kazahstan

de Covasna Media | 660 vizualizări

Rezultate bune obținute de sportivii Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe la Campionatele Mondiale de Ju-Jitsu de Tineret, Juniori I și Juniori II, desfășurate în Kazahstan în perioada 22-25 August 2023.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a participat cu 3 sportivi legitimați la secția de Arte Marțiale, pregătiți de antrenorii Cristina și Petru Oltean, componenți ai Lotului României de Ju-Jitsu la Campionatele Mondiale de Ju-Jitsu rezervată categoriilor de ani U16, U18 și U 21 ani, care ne-au făcut cinste cu rezultatele obținute, chiar dacă de data aceasta nu au reușit să urce pe podiumul de premiere.

Rezultatele obținute de sportivii CSM Sfântu Gheorghe sunt următoarele: Lungu Brianna, locul V la categoria -57 kg, U16 ani (juniori II), proba Fighting; Stănciuleasa Adrian, locul VII la categoria – 60 kg, U 16 ani (juniori II), proba Ne-Waza și Pavel Denis, locul VII la categoria -56 kg, U21 ani (tineret), proba Fighting.

Totodată transmitem felicitări Lotului Național de Ju-Jitsu U16, U18 & U21, care cu cei 46 de sportivi participanți la aceste Campionate Mondiale de Ju-Jitsu, au urcat de 25 de ori pe podiumul de premiere, rezervat acestor categorii de vârstă.

Cu 6 titluri de Campioni Mondiali, 5 titluri de Vicecampioni Mondiali și 14 medalii de bronz, România încheie concursul pe locul VI, din 43 țări participante.

Campionatul Mondial de Ju-Jitsu U16, U18 & U21 s-a desfășurat pe parcursul a 4 zile (22-25 August 2023), la Astana, în Kazakhstan. Concursul a fost cel mai puternic Campionat Mondial de Ju-Jitsu de până acum, bucurându-se de participarea a 1.201 sportivi din 43 țări, reprezentând toate continentele.

Mulțumim antrenorilor, părinților, suporterilor și celor care au contribuit în orice fel la obținerea acestor performanțe uriașe!

Felicitări, copii! Suntem mândri de voi!

Sursa: comunicat de presă

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.