SPORT 4 august 2020

Restricţii de circulaţie din cauza Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc

de Covasna Media | 1496 vizualizări

Ediţia a XIV-a a Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc începe şi în acest an la Sfântu Gheorghe. Competiţia va avea loc în perioada 5-8 august, prologul şi prima etapă având ca puncte de Start / Sosire municipiul Sfântu Gheorghe.

Deschiderea oficială, prezentarea echipelor participante, respectiv prologul de 5,3 km se vor desfășura pe străzile orașului nostru pe data de 5 august, miercuri, între orele 17:00 și 19:15. Deschiderea oficială și prezentarea echipelor se vor desfășura în Piața Centrală a orașului. Spectatorii care vor lua parte la eveniment sunt obligaţi să poarte mască de protecţie şi să păstreze distanţa de minim 1,5 metri faţă de alte persoane. Pe durata prologului, circulaţia va fi închisă între orele 17:45-19:15 conform hărţii de mai jos.

Joi, 6 august, prima etapă a competiției va începe din Sfântu Gheorghe, astfel că străzile Libertăţii (de la semafor până la magazinul Amigo), Grof Mikó Imre şi Constructorilor vor fi închise traficului între orele 10:45-11:00. Participanții se vor întoarce în orașul nostru dinspre Vâlcele între orele 14:30-15:30, când vor fi închise traficului străzile Budai Nagy Antal şi Libertăţii. Pe restul străzilor (1 Decembrie 1918 şi Lt. Păiuş David la plecare, respectiv Kós Károly la întoarcere) cicliştii vor folosi doar o bandă de circulaţie.

De asemenea, circulaţia autobuzelor de transport public va fi afectată în aceste intervale conform restricţiilor prezentate mai sus.

În vederea desfășurării în bune condiții a competiției, străzile indicate pe hartă cu roșu vor fi închise circulației publice în perioada respectivă.

Organizatorii și cicliștii profesioniști contează pe interesul și susținerea dvs., respectiv apelează la înțelegere în cazul inevitabilelor restricții de circulație.

Sursa: Comunicat de presă Primăria Sfântu Gheorghe. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Rad Rad, 6 august 2020
cea mai proasta organizare, chiar nu se gasea alt traseu? sa stea lumea o ora la varf de trafic, in mijlocul zilei, pe canicula, fara apa, cu alimentele la soare ?!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.