SPORT 25 august 2019

Remiză pe terenul Clinceniului

de Covasna Media | 841 vizualizări

În etapa a șaptea din Liga I la fotbal, pe o căldură caniculară, la Giurgiu, pe Stadionul „Marin Anastasovici”, Sepsi OSK Sf. Gheorghe a remizat contra nou promovatei Academica din Clinceni, scor 1-1.

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 23, dintr-o lovitură de pedeapsă. Buziuc a lobat o minge în spatele apărării noastre, iar Achim, mijlocașul dreapta, a sprintat și a preluat încercând să îl dribleze pe Fejér. Portarul covăsnean l-a lovit cu mâna în zona urechii pe jucătorul Academicii, care a căzut în careu. Moldoveanul Cebotaru a transformat, iar după gol Dylan Flores a primit cartonaș galben, pentru proteste, această fază scăpând camerelor de luat vederi inițial. 

În minutul 36 s-a petrecut o fază foarte controversată. Flores a centrat din lovitură liberă spre Barisic, care se afla în poziție evidentă de ofsaid. Pe traseul mingii, până la Barisic, mai erau însă doi apărători ai gazdelor, între care se intercalase Safranko. Mingea a ajuns la Barisic, dar pe traseu este posibil să fi fost atinsă de toți cei enumerați, sau de niciunul, reluările de televiziune nefiind edificatoare. Barisic a trimis în bară, de unde mingea a ricoșat în mijlocașul Șut, a fost bâlbâită de gazde în careul mic și, într-un final, Karanovic a marcat cu câlcâiul, a la Madjer. Arbitrii au validat golul, iar mai multe amănunte despre această fază sunt cuprinse într-un articol special dedicat. 

În repriza secundă jocul a mai scăzut din ritm, iar gazdele au ratat două mari ocazii pe contraatac. În minutul 74 s-a petrecut o nouă fază care i-a lăsat pe privitori în suspans. Arbitrul Ionuț Coza, domiciliat în comuna ilfoveană Cernica, i-a acordat al doilea galben aceluiași Achim, însă fără să îl elimine. Acesta s-a îndepărtat șmecherește de la locul greșelii, ca și cum nimic nu s-ar fi petrecut, însă colegii de brigadă l-au atenționat pe central care, după aproape un minut, a scos și cartonașul roșu. Sfertul de oră în superioritate nu a adus ocazii importante la poarta gazdelor, așa că scorul a rămas 1-1 și poate fi considerat echitabil. 

László Csaba, revenit pe banca tehnică după suspendare, a utilizat următoarea formulă de echipă: Fejér – Kylien, Barisic, Tincu, Fl. Ștefan – Bouhenna, Vașvari, Peter Gál, Dylan Flores, Yasin Hamed – Safranko. Au mai evoluat Karanovic, Salli Edgar și Fülöp István.

Yasin Hamed a fost sacrificat în minutul 15, din postura de jucător tânăr, în locul său fiind introdus Karanovic. Este a treia oară la rând când László Csaba este nevoit să consume devreme o schimbare, înlocuind unul dintre fotbaliștii U21 cu care este obligat să înceapă meciul.

Cristian Frisk

Sursă foto: Facebook/ Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.