SPORT 24 august 2021

Remiză obținută de Sepsi OSK la București, cu FCSB

de Covasna Media | 999 vizualizări

În etapa a 6-a din Liga 1, Sepsi OSK a întrerupt seria celor trei înfrângeri consecutive și a remizat, rezultat 1-1, la București cu FCSB, după o partidă în care echipa noastră, ar fi putut obține chiar victoria.

Partida a început echilibrat, însă, cu Sepsi OSK mai prezentă în jumătatea de teren a gazdelor, cu un joc mai consistent decât cele arătate în etapele anterioare. Chiar și așa primele ocazii au aparținut roș-albaștrilor prin Oct. Popescu iar apoi Tănase și Vinicius la care Niczuly a intervenit atent. În minutul 30 Golofca a avut o acțiune personală foarte frumoasă, șutul său nu a nimerit, însă, spațiul porții. Același Golofca a insistat, ceva mai târziu, și a recuperat un balon fiind faultat la 20 de metri de poarta lui A. Vlad. Aganovic a executat impecabil și în ciuda presiunii puse de FCSB, până la pauză Sespi OSK și-a menținut avantajul de un gol.

După reluare prima mare ocazie a aparținut covăsnenilor, când la un balon greșit de Vincius, Tamás putea majora diferența. Totuși cei care au înscris au fost gazdele. La un corner Tănase a profitat de așezarea defectuasă a apărării echipei noastre și a restabilit egalitatea. Au urmat momente mai bune ale celor de la FCSB, dar Sepsi OSK a reechilibrat jocul și Păun a scos un  penalty. Mitrea a șutat însă slab și Vlad a apărat. Chiar și în aceste condiții, tot Sepsi OSK a fost mai aproape de victorie, dar din nou Vlad s-a opus la șutul lui Chunchukov.

Partida de pe Național Arena, dincolo de rezultat, a arătat o altă față a echipei Sepsi OSK, punctul obținut fiind parcă prea puțin față de aspectul jocului, însă, probabil de moral pentru etapele care vor urma.

 

Liga 1 – Etapa a 6-a

FCSB - Sepsi OSK 1-1 (0-1)

Arbitru: Horațiu Feșnic. Asistenți: Valentin Avram, Alexandru Cerei

Au marcat: Tănase (58’) – Aganovic (36’)

Cartonașe galbene: Ov. Popescu (10’), Crețu (73’) – Ninaj (54’), Păun (64’), Ștefănescu (68’)

FCSB: A.Vlad – Crețu, Vinicus, Cristea, Radunovic, Oct. Popescu – Ov. Popescu (Perianu 85’), Olaru, Cordea (Stoica 85’) –Tănase, Coman (Mamut 71’). Antrenor: Edi Iordănescu

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Tamás (Dumitrescu 89’), Aganovic (Ashkovski 78’) – Fofana (Tincu 56’), Păun, Golofca (Eder Gonzalez 78’) – Bojic (Chunchukov 46’), Ștefănescu. Antrenor: Leo Grozavu

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.