SPORT 24 mai 2018

Remiză de palmares la Mediaș

de Covasna Media | 1018 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a obținut o remiză de palmares în etapa a 12-a a play-out-ului Ligii I la fotbal. Formația noastră a terminat neînvinsă în deplasarea cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-1.

Sibienii au deschis scorul în startul partidei, în minutul 5, prin Lucian Cristea. Egalarea a venit de la golgeterul Fülöp István, aflat la a noua reușită. El a fructificat, în minutul 25, o pasă venită de la Sato.

Formația noastră ar fi putut chiar să câștige această partidă, dar Yasin Hamed a ratat singur cu portarul, în minutul 70. Șutul său de la aproximativ 15 metri a fost parat cu piciorul, ca la handbal, de portarul medieșenilor.

Trei minute mai târziu, Daisuke Sato a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Eforturile de final ale amfitrionilor nu s-au materializat și pe tabela de marcaj, așa că echipa noastră a obținut un punct și a revenit pe poziția a treia a clasamentului, cu un total de 33 de puncte.

Echipa utilizată de către antrenorul Eugen Neagoe: Niczuly  Dalmau Martinez, Ursu, Ghinga, Sato - Pteovikj, Alex Gorrin - Tandia, Fülöp, Hamed - Simonovski.

Au mai intrat: Ross, Dima și Oliveira.

Următorul meci al echipei noastre va avea loc sâmbătă, 27 mai, pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe, de la ora 18.00, contra celor de la FC Botoșani.

 

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.