SPORT 29 august 2021

Remiză cu emoții pentru Sepsi OSK

de Covasna Media | 785 vizualizări

În etapa a 7-a din Liga 1, Sepsi OSK a remizat pe propriul teren, rezultat 1-1, cu FC Botoșani, după o partidă echilibrată în care oaspeții au deschis scorul, covăsnenii revenind în minutul 89 cu golul care a păstrat un punct la Sfântu Gheorghe.

Sepsi OSK a intrat mai bine în joc și până la mijlocul primei reprize și-a creat câteva faze importante prin Păun, Chunchukov, Ninaj și Golofca. Cele mai mari ocazii le-a avut, însă, Chunchukov, pe finalul primei părți, mai întâi Pap și Dawa evitând golul, apoi lovitura de cap a atacantului nostru, după un corner, a trecut puțin pe lângă poarta celor de la FC Botoșani.

Repriza secundă s-a reluat de la același scor cu care a început partida și de această dată elevii lui Marius Croitoru s-au dovedit mai periculoși, dar bara l-a salvat pe Niczuly la șutul lui Dragu. Ceva mai târziu, Niczuly s-a remarcat la bolta lui Ogenda, dar nu a putut evita deschiderea scorului în minutul 62, când după un corner Chindriș a trimis cu capul imparabil. Sepsi OSK s-a văzut astfel nevoită să alerge după rezultat, egalarea venind, însă, târziu, prin Dumitrescu. Mai mult chiar covăsnenii au avut șansa victoriei, dar șutul lui Mitrea a fost blocat de defensiva adversă.

Următoarea partidă a echipei noastre este programată pentru data de 13 septembrie, când Sepsi OSK se va deplasa pe terenul Universității Craiova.

Liga 1, Etapa a 7-a

Sepsi OSK-FC Botoșani 1-1 (0-0)

Arbitru: István Kovács. Asistenți: Mihai Artene, Andrei Constantinescu

Au marcat: Dumitrescu (89’) – Chindriș (62’)

Cartonașe galbene: Ștefănescu (35’), Păun (52’) – Braun (9’), Papa (84’)

Sepsi OSK: Niczuly – Tamás (Dumitrescu 46’), Ninaj, Mitrea, Tincu (Eder Gonzalez 46’) – Dimitrov, Păun (Bojic 70’), Ștefănescu (Fofana 70’) – Golofca (Askovski 63’), Chunchukov, Aganovic. Antrenor: Leo Grozavu

FC Botoșani: Pap – Braun, Chindriș, Racovițan, Dawa – Papa, Edjouma, Dragu (Țigănașu 75’) – Mateus Santos (Seroni 90’+2), Ongenda (Fili 76’), Jaja (Mensah 68’). Antrenor: Marius Croitoru

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.