SPORT 12 februarie 2018

Recursul Astrei Giurgiu a fost respins

de Covasna Media | 645 vizualizări

După cum anunțam în coloanele noastre săptămâna trecută, Liga Profesionistă de Fotbal avea stabilit un termen de lucru pentru data de 8 februarie, în ceea ce privește contestația introdusă de Astra Giurgiu cu privire la meciul cu Sepsi OSK. În luna octombrie, la Brașov, în turul sezonului regulat, cele două au remizat, 0-0, însă instalația de iluminat a picat în două rânduri. Arbitrul George Rădulescu, din București, nu a întrerupt definitiv partida cu pricina, deoarece prima dată când a apărut disfuncționalitatea, jocul se desfășura pe lumină naturală.

Echipa giurgiuveană a introdus o contestație care i-a fost respinsă. Astralii au mers mai departe și au formulat recurs însă și în acest caz doleanța lor de a câștiga jocul cu 3-0, la masa verde, a fost respinsă ca nefondată.  

Hotărârea Comisiei de Recurs a LPF este definitivă și irevocabilă, ultima cale de atac pe care Astra Giurgiu o mai are la dispoziție fiind Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (Elveția).

Deocamdată însă, rezultatul egal 0-0 este cel care apare în clasament în dreptul ambelor formații, șansele celor de la Astra Giurgiu, chiar dacă vor merge mai departe, fiind infime în această speță.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.