SPORT 17 ianuarie 2020

Provocare de iarnă! Haideți să facem mişcare și să surprindem momentul

de Covasna Media | 1552 vizualizări

Primăria Sfântu Gheorghe consideră că este important ca în cadrul Anului Elevilor să îi motiveze şi să îi implice pe aceştia în activităţi pentru o viață sănătoasă și activă. O parte importantă a competiţiei „Clasa Campionilor – Cea mai atletică clasă din Sfântu Gheorghe” sunt şi sporturile de iarnă, astfel că organizatorii ar dori să încurajeze elevii să facă sport în aer liber iarna și să captureze acele momente.

Scopul provocării este ca elevii să surprindă momentele din timpul schiatului, snowboardingului, patinajului, săniușului sau a oricărui alt sport de iarnă și să trimită până pe 26 ianuarie fotografiile făcute la adresa de e-mail sport@sepsi.ro sau să le încarce pe Instagram, cu tag la pagina @diakokeve_anulelevilor.

Fotografiile primite până acum surprind tinerii în timp ce joacă hochei și fac patinaj, iar organizatorii așteaptă cu nerăbdare şi fotografii ale altor sporturi. Sperăm că tot mai mulți elevi vor participa la provocare, arătându-ne momentele sportive din timpul iernii.

Tinerii care trimit cele mai bune fotografii pot câștiga borsete personalizate cu Anul Elevilor. Fotografiile și câștigătorii concursului vor fi postate pe pagina de Facebook Anul Elevilor și pe contul de Instagram diakokeve_anulelevilor.

(Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe • Biroul Imagine)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 22 ore, 46 minute

Anunţ public

Acum 22 ore, 47 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.