SPORT 31 mai 2019

Profesionalism, succes la mondiale

de Covasna Media | 987 vizualizări

În perioada 22-26 mai a avut loc în Porec (Croația) finala Dance Star, Cupa Mondială de dans, unde au participat 9.000 de concurenți din 29 de țări, la următoarele categorii: jazz, balet, dans acrobatic, Urban Dance, MTV Comercial, Dans Folcloric, Latin Dance, dans contemporan.

Toate țările prezente la Campionatul Mondial din Porec au organizat dinainte concursurile lor naționale de calificare Dance Star, de unde cei mai buni dansatori s-au calificat în liga A sau liga B.

Dansatorii secției de dans a Clubului Sportiv ::SPORT-All :: din Sfântu Gheorghe s-au calificat în liga A și B  și la Porec au mers cu 15 concurenți respectiv 6 echipe: Su-Shi, Red Sparow, Golden Vision, Happier, Jackson 7, Lucky 7  și au reprezentat țara, orașul nostru și nu în ultimul rând clubul sportiv Sport-All.

Suntem foarte fericiți!! Dansatorii noștri au reușit să ajungă la cele mai mari înălțimi! În liga A, în cea mai tare categorie din dansul modern la Urban Dance au reușit să primească 97 de puncte cu doar 2 puncte rămânând în urma echipei X Style, care pe lângă câștigarea concursului a reușit să se califice în Gala Show. Gala Show este punctul culminant al Cupei Mondiale. În cadrul acestui show se măsoară cunoștințele celor mai bune 20 de producții care s-au calificat indiferent de categorie de vârstă și stil. Cea mai mare satisfacție a fost când echipa sud-africană, câștigătoarea locului doi la Gala Show ne-a felicitat pentru producția Lucky 7. Totodată, în filmulețul prezentat la Gala Show am fost aleși și noi între cele mai bune 5 producții.

De atunci, pe Facebook, Instagram în continuu vin felicitările din partea cluburilor de dans din țară și din străinătate. Totodată, suntem foarte bucuroși că echipele noastre tinere, Su-Shi și Jackson 7, la primul lor concurs mondial, au reușit să termine pe locul I și locul V. Felicitări pentru Stinghe Szófia, dansatoarea care a reușit dintre 27 de concurenți să termine pe locul IV, cu un punctaj extrem de mare, 93 de puncte. Suntem mândri de Red Sparow - Policsek Orsolya și Happier - Simon Johanna și Cojocaru Kriszta Adrienn, care cu un punctaj de liga A au reușit dintre 18 concurenți să termine pe locurile III și IV.

Multumim pentru sprijinul material sponsorilor, că ne-au ajutat să ne îndeplinim visurile. Nu în ultimul rând, mulțumim părinților pentru încredere, susținere, că sub sloganul asociației noastre „Give it your all”, împreună putem să ajungem la țelurile propuse. Instructorii Sándor Lilla si Vass-Vitus Kinga felicită din suflet aceste fete minunate!!!

În categoria Comercial liga B:

- în categoria de vârstă 4-6 ani, duo, trio, quartet: Su-Shi - Carlan Andreea, Székely Adrienn - Locul I;

- în categoria de vârstă 10-12, solo: Red Sparow -Policsek Orsolya - Locul III;

- în categoria de vârstă 10-12 grup: Jackson 7- Bába Dorka, Balogh Orsolya, Bicsok Barbara, Székely Anett, Krizbai Zsanett, Krizbai Adrienn și Policsek Orsolya - Locul V;

- în categoria de vârstă 13-16, solo  Golden Vision - Stinghe Szófia - Locul IV;

- în categoria de vârstă 13-16, duo, trio, quartet: Happier - Cojocaru Kriszta Adrienn și Simon Johanna - Locul IV.

În categoria Urban Dance, liga A:

- în categoria de vârstă 13-16, grup: Lucky 7 - Cojocaru Kriszta Adrienn, Brandabura Ingrid, Stinghe Szofia, Simon Johanna, Policsek Orsolyam, Pataki Adrienn, Policsek Hanna - Locul II.

Instructorii  Sándor Lilla și Vass-Vitus Kinga mulțumesc din suflet părinților pentru încredere și suportul, totodată, felicitări FETELOR!

(Sursa: Comunicat de presă, Clubul Sportiv ::SPORT ALL:: Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.